Oficial al FRF, după ce a auzit că Mitriță vrea să se retragă de la națională: `Mai întâi trebuie să te apuci!`

”Curentul” retragerilor de la echipa națională a ajuns și prin Casa Fotbalului, în sensul în care, dacă nu cumva știau deja, oficialii Federației Române de Fotbal au aflat care e ultima modă.

Deschis drumul acum doi ani de către Ciprian Tătărușanu, care a preferat locul călduț de pe banca lui AC Milan fără să-și mai bată capul cu echipa națională, recent a venit rândul lui Alin Toșca, fotbalist cu 3o de selecții sub tricolor, să-și anunțe retragerea.

Au urmat apoi zvonuri, conform cărora Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim ar avea această intenție, a spus gsp.ro, supărați că au fost puși la zid după partidele catastrofale din Liga Națiunilor.

Ultimul intrat pe lista respectivă ar fi Alexandru Mitriţă, conform ProSport. Iar după ce această informaţie s-a tot rostologit, Andrei Vochin, consilierul FRF, a avut o primă reacţie clară.

”Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze. Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci.

Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari