Număr record de voluntari pentru Jocurile Olimpice de la Paris! A fost depășit numărul de candidaturi de la Tokyo.

Număr record de voluntari pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Comitetul de organizare a primit deja peste 200.000 de dosare.

Candidaturile au fost depuse cuu o săptămână înainte de închiderea înscrierilor pentru a face parte din rândul celor 45.000 de voluntari pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris din 2024, a anunţat, marţi, unul din reprezentanţii săi, citaţi de AFP.

Numărul de candidaturi de la Tokyo, depășit

„Am depăşit numărul de candidaturi de la Tokyo, unde au fost 200.000 de candidaturi pe portalul voluntarilor pentru 60.000 de locuri”, a explicat Bruno Marie-Rose, responsabilul cu tehnologia la Jocurilor Olimpice, înaintea inaugurării centrului de testare pentru JO de la Paris al grupului francez Atos.

Candidaţii vor afla pe data de 3 mai dacă vor fi selecţionaţi între cei 45.000 de voluntari ai Jocurilor, iar pentru aceasta trebuie să aibă 18 ani împliniţi la 1 ianuarie 2024 şi să vorbească franceză şi/sau engleză, notează Agerpres.

Pe portalul deschis în urmă cu cinci săptămâni, după ce şi-au dat coordonatele şi locul de reşedinţă, întrucât cazarea nu va fi asigurată, candidaţii vor trebui să răspundă la două chestionare, de tipul testelor de personalitate cu aproape 200 de întrebări în total.

Aproape 60 la sută din misiunile voluntarilor vor fi dedicate primirii publicului şi presei pe durata JO, unde sunt aşteptaţi aproape 10 milioane de telespectatori.

Unii candidaţi vor fi deja reţinuţi pentru probe test care se vor desfăşura în această vară, precum handbal, canotaj sau înot în ape libere.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed