Norris Măgeanu, eveniment special! Gală la Opera Naţională cu sute de invitaţi

Norris Măgeanu a organizat eveniment special! Este vorba despre o gală de final de an, la Opera Naţională, cu sute de invitaţi. Au fost şi peste 500 de premianți la această manifestare.

Norris Măgeanu, președintele FRAS a reușit să strângă aproape 1000 de sportivi la cel mai important eveniment al finalului de an. Totul s-a întâmplat într-un loc unde de obicei își dau întâlnire cei mai mari artiști!

Norris Măgeanu, eveniment special!

După 2 ani de pauză, Gala FRAS s-a ținut în weekend într-o locație superbă, Opera Națională din București! La eveniment toată lumea a respectat dress code-ul black tie.

„Este o bucurie și o onoare să fim aici pe o scenă atât de importantă pentru România”, a spus Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Doamnele au îmbrăcat rochii lungi și strălucitoare, în timp ce domnii au afișat cele mai elegante costume la care au asortat papioane de gală. „Mă simt extraordinar, nici copiii nu m-au recunoscut. De obicei sunt îmbrăcată în trening, îmi pun o cămașă albă și șapcă pe cap. Eu, de obicei, le spun copiilor când au succes <<operă>>. De data aceasta suntem operă la operă”, a spus şi Tina Drăgan, soția promotorului kartului electric în România.

Laura Savu, fondatoarea Women Rally, a fost una dintre cele mai admirate sportive de la eveniment. „Mă îmbrac rar atât de elegant. Noi suntem tot timpul pe circuit în combinezoane și îmbrăcați sport și așa în haine elegante nici nu ne recunoaștem”, a spus Laura Savu.

La Gala de la Operă și micii sportivi au fost la înălțime. Anelisse a renunțat la combinezonul de la karting pentru o rochie de prințesă. „Am emoții, am mai venit la Operă, eu cânt și la cor”, a dezvăluit Anelisse Ionașcu, pilot de karting electric.

Fetița de 8 ani, face karting electric de la 5, iar de curând s-a apucat să învețe și limba chineză. A făcut și o demonstrație. Pentru anul viitor are planuri mari. „Vreau să mă pregătesc și mai bine la karting și să îi înving pe toții băieții”, a mai spus Anelisse Ionașcu.

Mihai Alexandrescu, bunicul de 69 de a ani furios și iute, a fost cel mai premiat sportiv de la Gala FRAS! A plecat acasă și cu un titlul de Maestru Emerit al Sportului. „Este minunat că acest eveniment de premiere coincide cu ziua mea. Anul acesta am participat în 5 campionate și am câștigat 14 cupe, dintre care 8 de locul 1” -Mihai Alexandrescu, pilot în campionatul de Super Slalom și Vehicule Electrice.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari