Nicuşor Stanciu îi întoarce spatele lui Gigi Becali! Anunţ clar al tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Nicuşor Stanciu îi întoarce spatele lui Gigi Becali! Anunţ clar al tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. S-a aflat unde vrea să-şi încheie cariera unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale.

Căpitanul naționalei nu mai vrea să se întoarcă la formația lui Gigi Becali. În schimb, Nicuşor Stanciu s-ar întoarce la Salvia Praga, deoarece Cehia are o încărcătură emoțională foarte mare pentru el.

Nicuşor Stanciu îi întoarce spatele lui Gigi Becali!

Fotbalistul care în prezent joacă în Arabia Saudită, la Damac, este atașat de capitala Cehiei, deoarece acolo s-a născut prima lui fetiță.

„(n.r. dacă ar reveni la Slavia Praga) 100%. Aș juca pentru Slavia oricând. Am trăit acolo cele mai frumoase momente ale carierei și am avut parte de multe realizări în anii petrecuți acolo.

Slavia are un loc special în inima mea. La fel și Praga, pentru că acolo s-a născut prima noastră fetiță”, a declarat Nicuşor Stanciu, potrivit digisport.ro.

Antrenorul Slaviei, Jindrich Trpisovsky, a recunoscut că Nicuşor Stanciu este unul dintre jucătorii emblematici ai clubului din Praga.

„Cred că Nico are întotdeauna uşa deschisă la Slavia. Bineînţeles, există întotdeauna o dorinţă pe de-o parte, dar pe de altă parte mai este și latura economică, adică ceea ce îşi poate permite clubul.

Dar Nico a fost un jucător excepţional, o persoană grozavă. Personal, m-am simţit foarte bine lucrând cu el. În acelaşi timp, simt că ar trebui să existe un jucător în echipă care să fie pe placul tuturor”, a spus antrenorul Slaviei, Jindrich Trpisovsky, potrivit sportyzive.cz.

La meciul naționalei cu Kosovo, 2-0, Nicușor Stanciu a fost cel care a deschis scorul, asta duoă ce a ratat o lovitură de la 11 metri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed