Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Atac devastator după condamnarea lui Dănuţ Lupu. Dezvăluiri de ultimă oră

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! A lansat un atac devastator după condamnarea lui Dănuţ Lupu. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de detenție, după ce fostul fotbalist a fost prins, de mai multe ori, conducând fără permis. Ultima dată, în iunie 2022, Poliția Rutieră i-a întocmit un dosar penal, Lupu fiind trimis în judecată.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut

Gigi Becali a transmis că are de gând să-l angajeze pe Lupu la clubul său, pe perioada detenției, context în care finanțatorul roș-albaștrilor a făcut afirmații rasiste la adresa unuia dintre directorii de la Jilava, despre care a spus că este „gras, țigănos”.

„I-a dat 7 luni, face 3 luni și jumătate în regim deschis. Pac, hârtie, eu îi dau. Domnule, vreau să angajez de la voi de la penitenciar un deținut care a fost fotbalist, mijlocaș bun, dădea pase bune (n.r. – râde). Înțelegi? Care a fost la o echipă care a câștigat campionatul. Altfel nu ți-l dă. Și mie mi-l trimit într-o mașină, îl ia pe Lupu dimineață la ora 07:00, îl duce la mine acolo, la Berceni. Taie frunze la câini, ce să facă!

(n.r. – de ce vreți să îl ajutați?) Trebuie să ajuți omul orice ar face el. Mai mult, pentru că m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă. Dacă era un infractor, da, domnule. Dar a condus fără carnet. Și să îl arunci ca pe o măsea stricată… Ce face Miliția? Te aruncă!

(n.r cei de la Dinamo) I-au desfăcut contractul de muncă. Afecta imaginea Miliției? Cu ce afecta? Cum, mă, o glorie a ta. În loc să îl ajuți… Cum era ăla, Hoeness (n.r. – Uli Hoeness), de la Bayern Munchen, 35 de milioane, evaziune fiscală. L-au angajat ei, mergea omul, lucra, se ducea și dormea la pușcărie. Și evaziune de milioane, la ei în club! Și ăsta a condus fără carnet. Îl alungăm ca pe o măsea, nu e corect ce face Miliția.

(n.r. – aveți vreun sfat pentru el?) O să fie greu pentru el, dar să știi că e bine. Nu mai poate să… Păi, de unde acolo? Da el e prieten cu… Nu știu dacă mai e ăla acolo, un director gras, țigănos așa. (n.r. – râde) Da, mă, unul gras. Brunet, mă! Și ăla era prieten, venea pe acolo pe la ăla. Normal că are o prietenie pe la Jilava. Dar nu e problemă, la regimul deschis stai în celulă cât vrei, ești liber prin curte”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed