Nicolae Ciucă se revoltă! Acuzații grave în cazul Simonei Halep. Premierul a dat ordin

Nicolae Ciucă se revoltă! Acuzații grave în cazul Simonei Halep. Premierul României a intervenit în cazul de dopaj al jucătoarei de tenis și a avut un mesaj clar.

Halep este suspendată provizoriu, iar în acest moment se confruntă cu două acuzații de dopaj.

Nicolae Ciucă, acuzații grave în cazul Simonei Halep

Simona Halep trece printr-o perioadă extrem de grea. A fost suspendată provizoriu anul trecut după US Open, pentru dopaj. iar acum ITIA a formulat o nouă acuzație. 

Nicolae Ciucă a intervenit și el, după ce mai multe persoane din lumea tenisului au sărit să o apere pe campioana de la Roland Garros și Wimbledon.

Premierul crede că Simonei Halep i se face o nedreptate și le cere românilor să o susțină.

„Simona Halep este judecată în momentul de față de către toată lumea și e absolut incorect, având în vedere ce a însemnat ea pentru România. Din punctul meu de vedere, Simona este nevinovată, iar noi toți trebuie să o susținem, pentru că ea reprezintă o etapa din istoria tenisului feminin românesc și ne-a bucurat pe toți. Nu o dată am stat să privim meciurile și finalele ei. Atunci am fost mândri. Acum că s-a întâmplat chestiunea aceea, care este încă nevalidată, toată lumea o judecă și o analizează. Nu este corect față de ea”, a declarat Nicolae Ciucă.

Simona Halep ar fi trebuit să apară în fața judecătorilor de la Londra pe 28 mai. Procesul a  fost însă amânat pentru a treia oară la intervenția ITIA. Asta după ce, pe 19 mai a fost formulată o nouă acuzație de dopaj.

„Am propus ca ambele acuzații să fie judecate la aceeași înfățișare, pentru a evita mai multe audieri. Pentru a se întâmpla asta, vrem ca toate părțile implicate, inclusiv Tribunalul, să aibă suficient timp pentru a procesa numărul mare de probe din acest caz.

În final, decizia aparține Tribunalului. Simona Halep va avea și ea șansa de a-și prezenta argumentele în fața Tribunalului”, a precizat ITIA.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Se pare ca primul ministru al Romaniei are timp sa intervina pentru un sportiv cu probleme nerezolvate inca. Eu am crezut ca ar trebui sa se ocupe de lucruri impotante pt tara.

  2. Cand e vorba despre o invinuire care uimeste mai ales pe cel invinuit,cand invinuitul a adus faima tarii tale ,caci se intona imnul Romaniei cand castiga Simona,e o obligatie sa-i fim alaturi!
    SIMONA HALEP,ESTI PENTRU NOI UN NUME DE NEUITAT ,PENTRU MINUNILE DE PE TERENUL DE TENIS!
    Eu ma rog sa ti se faca dreptate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed