Simona Halep nu mai rezistă! Contraatac devastator al fostului lider WTA, după anunțul teribil făcut ITIA: `Mă simt neajutorată în fața unei asemenea hărțuiri`

Simona Halep nu mai rezistă! Contraatac devastator al fostului lider WTA, după anunțul teribil făcut ITIA: `Mă simt neajutorată în fața unei asemenea hărțuiri`.

Bomba a explodat în această seară când nimeni nu bănuia nimic. Simona Halep număra zilele până la audierea în procesul pentru dopaj, programată în ultimele zile din mai.

Simona Halep se simte vânată

Însă Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a făcut un anunț devastator: la acuzația de dopaj cu Roxadustat va mai adăuga ceva. Că ar fi depistat nereguli în pașaportul biologic al Simonei Halep.

Care n-a mai așteptat luni buni ca să se apere. Și a reacționat pe rețelele de socializare imediat. Simona Halep se consideră victima celor de la ITIA: „Acum, că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, au venit cu o așa-zisă evaluare anormală a sângelui.

Trei experți renumiți la nivel mondial mi-au studiat testele de sânge și a fost foarte clar că sângele meu este complet normal”, a transmis Halep, vineri, pe contul ei de Instagram.

Începând cu 7 octombrie, când am fost acuzată de dopaj de ITIA, am trăit cel mai negru coșmar din viața mea”, a ripostat Simona Halep pe Faceboook.

”Motivații să mă găsească vinovată”

Mă simt neajutorată în fața unei asemenea hărțuiri și a unei motivații din partea lor să mă găsească vinovată. Încă o dată, toată viața am fost total împotriva oricărei forme de a trișa. Nu se aliniază valorilor mele.

Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea să beneficiez de independența și imparțialitea judecătorilor. Într-un tribunal care îmi va da șansa de a-mi demonstra nevinovăția.

Am încredere deplină în justiție. Și aștept cu nerăbdare să îmi prezint cazul la audierea programată la sfârșitul lunii mai, după câteva amânări acuzate de ITIA”, a mai scris Halep în mesajul de pe Facebook.

Acuzată de nereguli în pașaportul biologic

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, după ce a picat testul antidoping de la US Open 2022. Acum, se confruntă cu noi acuzații: Agenția Internațională de Integritate a Tenisului confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de o încălcare suplimentară și separată a Programului anti-doping din tenis”, a transmis ITIA.

ITIA a mai precizat că Simona Halep face parte din grupul celor 300 de jucători de tenis care sunt supuși la teste de monitorizare a tensiunii arteriale la intervale regulate! Primii 100 de jucători atât din ATP, cât și din WTA sunt supuși cel mai des la astfel de teste: „Fiind una dintre cele mai cunoscute jucătoare din lume, doamna Halep este inclusă în acest program de testare”, se arată în comunicatul ITIA.

„Înțelegem că anunțul de astăzi adaugă complexitate unei situații deja cunoscute. De la începutul acestui proces, ne-am hotărât să o tratăm pe doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă și oportună.

Desigur, apreciem că există un mare interes al mass-media în aceste cazuri. Ar fi nepotrivit ca noi să comentăm detaliile înainte de încheierea procesului, dar vom continua să colaborăm cu tribunalul independent Sport Resolutions și cu reprezentanții doamnei Halep cât mai rapid posibil”, a afirmat directorul anti-doping, Nicole Sapstead, potrivit site-ului oficial ITIA, în urma noilor acuzații.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed