Mihai Stoica se revoltă! Anunţ clar după suspendarea lui Săpunaru: ‘Dacă aș spune ce cred, aș ajunge la Comisii’

Mihai Stoica se revoltă! Managerul general al celor de la FCSB a făcut un anunţ clar după suspendarea lui Săpunaru. Stoica nu este deloc de acord cu decizia Comisiei de Disciplină în cazul căpitanului celor de la Rapid.

Lui Mihai Stoica i se pare o glumă suspendarea de o etapă a lui Săpunaru. Se pare că incidentele de la Tg. Jiu nu au fost consemnate în raportul arbitrului, astfel că Săpunaru a scăpat cu doar o etapă de suspendare.

Mihai Stoica se revoltă!

„Dacă imaginile video n-au putere, ci doar raportul arbitrului contează, nu poți să discuți prea mult. Ce e foarte interesant e că amenda lui Săpunaru e de 9.400 de lei. Deci se consideră că a făcut o greșeală gravă, din moment ce eu, pentru faptul că la un gol marcat de echipa noastră m-am bucurat și în timp ce mă manifestam am părăsit spațiul tehnic, unde am revenit imediat după ce am realizat, am primit o lună de suspendare și doar 6.800 de lei amendă. Acum e o etapă de suspendare și 9.400 de lei amendă.

Ce este iar interesant e că dacă o suspendare este mai mică de 4 etape, nu se poate face recurs. Eu cred că ar trebui să se facă recurs la orice hotărâre a Comisiei și să îi dea doar o repriză de suspendare (n.r. – ironic). Totul e o glumă! E drăguț și că decizia a fost amânată și a venit tocmai înaintea unui meci ca acesta, în Cupă. Dacă aș spune ce cred acum, aș ajunge la Comisii”, a declarat Mihai Stoica, în direct Orange Sport.

Pe lângă suspendarea de un meci primită, Săpunaru va fi și amendat cu 9.400 de lei, adică mai puțin de 2.000 de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari