Mihai Stoica, intervenţie de ultimă oră! Ce a spus despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la CSU Craiova: ‘Oricine rupea uşa’

Mihai Stoica, intervenţie de ultimă oră după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la CSU Craiova.

Laurențiu Reghecampf a plecat de pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova, după o lună și jumătate.

Mihai Stoica, intervenţie de ultimă oră!

Mihai Stoica, managerul oficial FCSB, a vorbit despre despărțirea lui Laurențiu Reghecampf de CSU Craiova. Oficialul roș-albaștrilor este de părere că orice antrenor care ar fi primit ofertă din Arabia Saudită s-ar fi dus în campionatul respectiv.

„Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.
Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

(n.r. Dacă ar fi plecat antrenorul de la clubul său) Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. pe Reghecampf)”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Al Riyadh nu are cel mai bun sezon și se află abia pe locul 16 în campionat, cu 4 puncte și șase jocuri disputate până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed