Mihai Stoica râde de Ciprian Marica! L-a umilit în direct pe acționarul Farului: ‘I-am făcut pe mulți să arunce prosopul’

Mihai Stoica nu s-a abținut și a râs de Ciprian Marica. Scandalul a început după ce acționarul de la Farul a declarat că nu i se pare normal ca MM să fie analist TV.

Omul lui Gigi Becali l-a umilit în direct, amintind de un scandal uriaș de acum câțiva ani.

Mihai Stoica râde de Ciprian Marica

Scandalul a început după meciul Farul Constanța – FCSB, scor 0-1. Sebastian Colțescu le-a acordat bucureștenilor un penalty extrem de controversat. Ciprian Marica spune că nu i se pare normal ca Mihai Stoica să fie analist TV pentru că comentariile sale ar putea influența arbitrajul.

Replica lui Mihai Stoica nu s-a lăsat prea mult așteptată.

„Marica a ridicat sprânceana la mine. Nu mă număr printre fanii lui, dar credeam că avem o relație de respect. Nu cred că vrea o polemică cu mine. Am întreținut multe polemici la viața mea și i-am făcut pe mulți să arunce prosopul.

Nu trebuie să îi explic lui Marica de ce vin aici să discut despre Derby della Madoninna. Am multe cunoștințe despre fotbal. Știu multe persoane care se uită la emisiunile la care sunt invitat și e ultimul lucru pe care vreau să îl pierd”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Stoica a făcut referire la la scandalul din 2020, atunci când fostul internațional a fost surprins la un hotel împreună cu o femeie măritată. Imaginile cu Maica în prosop au fost virale la vremea aceea.

Ce a spus Ciprian Marica despre Stoica

Fostul internațional a făcut mai multe declarații pentru Fanatik. 

„Sunt conducători care au contracte cu televiziuni, își spun punctul de vedere mult mai des, pot să apară mai des, sunt mult mai des sunați, iar asta facilitează o echipa sau alta, și nu e normal.

(Ți se pare normal că Mihai Stoica e analist permanent?) Nu mi se pare normal, are posibilitatea să pună mai multă presiune, să-și spună mai des punctul de vedere față de ceilalți. Nu ar avea cum să fie echidistant, e implicat direct și n-ai cum să fii echidistant din poziția lui”, a declarat Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed