Lovitură totală. Răzvan Lucescu, decizie clară în privința lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali nu are nicio șansă

Florinel Coman trece printr-un moment extrem de bun, dar se pare că nu este dorit de Răzvan Lucescu.

Jurnaliștii greci sunt convinși că PAOK nu va face nicio oferă în această vară pentru perla lui Gigi Becali. De partea cealaltă, Florinel Coman și-a dori să se transfere cât mai repede în străinătate.

Răzvan Lucescu, decizie clară în privința lui Florinel Coman

Florinel Coman își dorește neapărat să prindă un transfer în străinătate. Zvonul cum că fotbalistul ar fi dorit de către PAOK s-a răspândit repede în presa din România. Jurnaliștii din Grecia au preluat informația și susțin că echipa din Salonic nu a inițiat nicio discuție cu FCSB, în vederea transferului atacantului român.

„La o zi după revenirea lui Răzvan Lucescu în România, o publicație din România a scris că PAOK ar urma să facă o ofertă pentru Florinel Coman, jucătorul lui FCSB. Profilul său se potrivește stilului de joc al lui PAOK, însă, pentru moment, clubul nu intenționează să facă acest transfer.

La cum arată lucrurile în momentul de față, PAOK nu va face o ofertă pentru Coman. Șansele unui transfer până pe 11 septembrie sunt foarte mici”, au notat grecii de la Sport Day.

”Decizia e la mine!”

Florinel Coman a vorbit despre dorința sa de pleca la un club din străinătate. Atacantul se află într-o formă extrem de bună în noul sezon și ar vrea să profite de ocazie pentru a se impune într-un campionat mai puternic.

”Se vorbește foarte mult, probabil și din cauza acelei clauze. Nu a fost nimic oficial, nu e nimic în momentul de față. Așa cum a spus și patronul, voi semna cu echipa care o va plăti (n.r.- clauza). Sunt aici, mă gândesc la acest retur (n.r.- cu CSKA 1948 Sofia) pe care trebuie să-l câștigăm pentru a ne atinge obiectivul de a intra în grupe.

Am un salariu foarte bun aici, nu voi pleca pe aceiași bani, normal. Dar, dacă îmi va fi mie bine, decizia e la mine”, spunea Florinel Coman, conform digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed