Mihai Stoica i-a dat un mesaj clar lui Gigi Becali! Jucătorul care trebuie să revină la FCSB. E regretat de toată lumea

Mihai Stoica încă regretă plecarea unui jucător important de la FCSB. La vremea respectivă, Romario Benzar a decis să plece în Italia. Acum, joacă pentru FC Botoșani, echipă aflată pe ultimul loc în Superliga.

Mihai Stoica i-a dat un mesaj clar lui Gigi Becali

Mihai Stoica a recunoscut că regretă și acum plecarea lui Romario Benzar. Fundașul dreapta a jucat la echipa lui Gigi Becali doi ani, în perioada 2017 – 2019, apoi a plecat la Lecce. A jucat 60 de meciuri pentru FCSB și a marcat nouă goluri. Revenit în Superliga, în acest moment joacă pentru FC Botoșani.

”Şi acum îmi pare rău că a plecat atunci. Îmi plăcea foarte mult. L-am rugat atâta timp să nu plece. Ne gândeam să jucăm cu trei în spate, iar el să facă banda.

Centrări ca ale lui Romario Benzar nu am mai avut. După, s-a şi accidentat. Italia nu i-a priit deloc” a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Gică Hagi pusese ochii pe Benzar, dar acesta a preferat să joace pentru FC Botoșani.

”Sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecţi cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoşani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine. Sunt fericit că am ajuns aici.

Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar aşa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri şi nu am mai vrut să aștept. Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluţii bune şi să pot ajunge din nou la echipa naţională” a declarat fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed