Mihai Stoica, acuzaţii grave! Scandalul din Superliga este uriaş. S-a dezlănţuit la adresa unui arbitru şi a rivalilor

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a lansat acuzaţii extrem de grave! Scandalul din Superliga este uriaş. Oficialul celor de la FCSB s-a dezlănţuit la adresa unui arbitru şi a rivalilor.

Mihai Stoica s-a enervat după ce FCSB a fost arbitrată la Botoşani de George Găman. Fratele arbitrului este Valerică Găman, fundaș central la CSU Craiova.

Mihai Stoica, acuzaţii grave!

FCSB a câștigat restanța de la Botoșani, scor 3-2, dar Mihai Stoica are motive de nemulțumire. Spune că arbitrul George Găman a dezavantajat-o pe vicecampioană. Reluările fazei incrriminate de managerul general al vicecampioanei îi dau dreptate acestuia.

FC Botoşani a deschis scorul prin Mailat, dar reuşita trebuia anulată. Golul a fost precedat de un fault evident al lui Sadiku asupra lui Compagno. George Găman a fost chemat de VAR pentru a revedea faza la margine, dar chiar şi aşa a validat golul.

„N-a fost un meci reuşit, am pierdut şi din agresivitate cu ieşirea lui Oaidă. Dar sunt foarte nemulţumit de arbitrajul lui Găman. Ce a făcut Găman joi…

E ţinere reciprocă. După ţinere, e piedică şi e fault evident. Bineînţeles că arbitrii VAR au văzut fault, de aia l-au chemat, dar el a văzut golul frumos al lui Mailat şi a zis să nu-i strice bucuria.

Găman nu vrea să vadă faultul! E ţinere reciprocă, după e piedică. Laşi jocul să continue până când intervine piedica. Piedica nu mai e reciprocă, piedica e fault clar.

Apoi, penalty Pap la Compano, intră Pap hazardat şi îl dă jos pe Compagno. Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari