Mihai Stoica s-a dezlănţuit! De ce este obligată Armată să o lase pe FCSB în Ghencea: ‘Cineva va trebui să răspundă penal’

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica s-a dezlănţuit! S-a aflat de ce este obligată Armată să o lase pe FCSB să joace în Ghencea. Vicecampioana forţează revenirea pe stadionul pe care a jucat până acum doar echipa Armatei.

Mihai Stoica iese la rampă şi trece la ameninţări. Vicecampioana are din nou probleme cu stadionul.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Mihai Stoica dezvăluie faptul că FCSB încerca să joace meciurile cu CFR Cluj și FC Botoșani, din luna decembrie, pe arena din Ghencea. Oficialul vicecampioanei a anunţat că Arena Naţională va fi ocupată.

Pe cel mai mare stadion al ţării, Rapid va susţine turneul amical cu Dortmund și Fiorentina.Astfel, Mihai Stoica vrea să forţeze revenirea celor de la FCSB pe stadionul din Ghencea.

„Turneul Rapidului cu Dortmund și Fiorentina ne-a dat peste cap. Dortmund și Fiorentina se vor antrena vineri pe Arena Națională, pe 10 sunt meciurile, cu 3 reprize, nu 2. După care, pe 14, Rapid vrea din nou să joace pe Arenă, că nu știu ce lucrări sunt pe Giulești (n.r. cu Petrolul), cu o zi înainte de meciul nostru cu CFR.

Vrem să salvăm suprafața de joc. Și azi am trimis o adresă domnului comandat Bichir, al Clubului Sportiv al Armatei. Ne dorim din toată inima să ne răspundă în timp util. Solicităm să jucăm [pe Ghencea], pentru că s-a terminat sezonul la Liga 2, nu mai există niciun meci pe arena făcută din banii românilor. Plătim, bineînțeles.

Dacă nu suntem lăsați să jucăm cu CFR și Botoșani în Ghencea din motive întemeiate, înseamnă că cineva își permite să refuze zeci de mii de euro la bugetul statului și va trebui să răspundă penal”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari