Explicațiile lui Mihai Stoica, după ce Strizu a oferit momente hilare la finalul meciului de la Botoșani: `Vreți momente veseșe, stați de vorbă cu Leo… N-a văzut în viața lui un microfon!`

Copleșit de moment, după victoria cu Botoșani, antrenorul FCSB-ului măcar din acte, Leo Strizu, a avut câteva replici stupefiante pentru cei din jur. Și a fost taxat imediat pentru declarațiile ridicole.

Managerul Mihai Stoica a vorbit despre episodul jenant cu noul antrenor în prim-plan. „Suntem obligați să avem licență PRO, da? Avem licență PRO! Vreți momente vesele, stați de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 și ceva de nume și nu pot să aleg un antrenor… e o problemă a școlii de antrenori.

El e produsul școlii naționale de antrenori. Unii care au făcut performanțe prin campionatul nostru n-au trecut examenul. Faceți un colaj, dacă vă plac așa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceți cu Marin Dună, Mișu Ciobanu, că ei sunt antrenorii.

Omul s-a emoționat, n-a fost în viața lui în fața unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu și a zis Miculescu. Când ai emoții se întâmplă. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. Unii se pierd. Și fotbaliștii adevărați își înghițeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească și era la Manchester United.

Învață oamenii, o să învețe și Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situația”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Care sunt replicile halucinante oferite de Strizu:

„Miculescu a jucat bine în prima repriză” – atacantul a intrat pe gazon, în locul lui Cordea, abia în minutul 67!

„Colaborez și cu Pinti, și cu …zi, că-mi scapă numele! Cu Filip. Pinti trăiește mai ceva ca toți. Trebuie să-l mai temperez”

„La școala de antrenori, o să propun să punem pe băncile tehnice niște centuri de siguranță ca la avion”, a fost răspunsul lui Strizu, care fusese întrebat dacă-l va mai tempera pe Pintilii, ca să nu mai dea indicații.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari