Mihai Rotaru lămurește lucrurile. Când ar putea sta Eugen Neagoe pe banca oltenilor: ‘Nu ne-am pripit. Sunt doar ambiții’

Mihai Rotaru a vorbit despre situația în care se află Eugen Neagoe. Antrenorul a plecat cu scandal de la U Cluj, iar deocamdată nu poate să stea pe banca oltenilor.

Șeful celor de la CSU Craiova speră ca vineri lucrurile să se lămurească.

”Neagoe are o reziliere unilaterală cu U Cluj. U Cluj nu a fost de acord. Regulamentele interne spun că orice act se face între doi participanți la activitatea sportivă trebuie ratificate de către comisie. Dacă noi reziliem cu un antrenor, acea reziliere nu intră în vigoare decât după ce este ratificată.

Este același caz și aici. Aici avem un amendament, dacă una dintre părți vrea să tergiverseze, are pârghiile necesare să o facă. Sunt regulamentele noastre. Ele trebuie regândite, reformulate și așezate pentru că sunt situații hilare”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Mihai Rotaru: „U Cluj trebuie să îl plătească pe Neagoe”

Șeful oltenilor spune că U Cluj trebuie să-l plătească pe Eugen Neagoe în toată această perioadă.

„Toată lumea știa. Nu ne-am pripit. Așteptăm să își termine litigiul cu U Cluj. Sperăm că mâine se va rezolva această diferență, aceasta fiind între U Cluj și Neagoe, nu are treabă Universitatea Craiova. Toată lumea are de suferit.

Mai mult decât atât, pe toată perioada litigiului, U Cluj trebuie să îl plătească pe Neagoe. E un caz în care toată lumea pierde. Nimeni nu are de câștigat, doar dacă sunt ambiții.  Avem un dialog civilizat, este o situație care nu ajută pe nimeni.

Fiecare are voie să acționeze cum dorește. Nu poți să fii supărat pe cineva care face o acțiune pentru că este de părere că are dreptate”, a mai spus Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed