CSU Craiova și-a găsit antrenor principal! Mihai Rotaru l-a înlocuit pe Eugen Neagoe cu un fost tehnician al echipei

CSU Craiova traversează o perioadă extrem de delicată. Oltenii au debutat cu stângul în 2023 și au pierdut pimul meci oficial.

Înfrângerea din partida cu FC Botoșani a venit pentru olteni și pe fondul problemelor de la nivelul băncii tehnice.

CSU Craiova are antrenor nou în acte

Oltenii nu au putut beneficia de prezența lui Eugen Neagoe, antrenor numit în această iarnă pe banc lui CSU, din cauza litigiului pe care tehnicianul îl are cu fostul său club, ”U” Cluj.

Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, a anunțat schimbările din cadrul băncii tehnice și ce planuri are cu Eugen Neagoe.

”Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-și rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, și apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dacă v-a spus domnul Burchel că Papură este antrenorul principal în acte, înseamnă că așa e.

”Domnul Neagoe a cerut o reziliere unilaterală cu U Cluj”

Noi aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu. Sperăm că Eugen Neagoe va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul că ar putea fi la partida cu Farul din deplasare.

Domnul Neagoe a cerut o reziliere unilaterală cu U Cluj, este o acțiune individuală, dar permisă de regulamente. Împotriva acestei acțiuni se protejează în mod uzual acea numită clauză de reziliere. Nu a existat și atunci obligativitatea domniei sale este de a restitui jumătate din banii primiți în această perioadă.

A făcut acest lucru pentru că erau 4 luni, dintre care 2 neplătite, a restituit și ultimul salariu primit, dar în România nu este ca la FIFA. Nu înseamnă că e mai bine sau mai rău, înțeleg că se fac niște demersuri ca să se schimbe această situație.

Orice acțiune, chiar dacă este o înțelegere între părți, trebuie constatată de comisii. De exemplu, dacă eu reziliez cu un jucător de comun acord, această reziliere, chiar dacă e făcută de comun acord, trebuie să treacă prin așa zisele Comisii de Disciplină și acestea să constate”, a spus Rotaru, pentru fanatik.ro

CSU Craiova este pe locul 5 în Superligă la o distanță de 9 puncte față de liderul campionatului, CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed