Messi a avut cea mai frumoasă galerie la meciul cu numărul 1.000 din carieră! Cum au fost surprinși Antonella Rocuzzo și cei trei băieți ai superstarului Argentinei

Pentru Lionel Messi, meciul contra Australiei din optimile Cupei Mondiale din Qatar a fost unul care a marcat o bornă uluitoare: meciul cu numărul 169 pentru ”pume” și partida oficială cu numărul 1.000 din cariera sa, o categorie selectă din care mai fac parte doar Cristiano Ronaldo și Dani Alves.

Messi a cinstit meciul cu numărul 1.000 cu un gol, o victorie și o calificare în sferturi, pe care Argentina le va juca împotriva Țărilor de Jos. Messi a avut un stadion întreg în spate, dar și o galerie specială: familia.

Antonela Roccuzzo, împreună cu cei trei copii ai superstarului lui PSG, Thiago, Mateo și Ciro, au luat loc tribunele arenei Ahman bin Ali Stadium. Toți au îmbrăcat tricouri ”cu Messi”, iar cei mici au fost foarte entuziaști, au fluturat steagul Argentinei aproape tot meciul.

Soția lui Messi și cei trei băieți au fost pe stadion și la meciurile din grupă ale Argentinei, cu Arabia Saudită (1-2), cu Mexicul (2-0) și cu Polonia (2-0).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed