Soţia lui Leo Messi a încins Cupa Mondială 2022! Cum a apărut Antonela Roccuzzo pe stadion? Nu a fost singură / Foto. Video

Soţia lui Leo Messi a încins Cupa Mondială 2022! Cum a apărut Antonela Roccuzzo pe stadion? Nu a fost singură. Femeia a ţinut să fie alături de jucător la toate meciurile turneului final.

Soţia lui Leo Messi nu a lipsit nici de la victoria contra Mexicului. Antoanela nu a fost singură. A fost alături de copiii jucătorului.

Soţia lui Leo Messi a încins Cupa Mondială 2022!

Prezenţa Antoanelei a fost cu noroc pe stadion. Leo Messi a deschis scorul contra aztecilor. Soția lui Messi nu a rămas indiferentă după succesul Argentinei cu Mexic de la Cupa Mondială din Qatar. A avut un mesaj scurt pe rețelele sociale.

Antonela Roccuzzo și-a exprimat încă o dată mândria pe care o are față de Leo Messi, starul lui PSG, printr-o postare pe Instagram. ”Cât de mult te iubesc!”, a scris Antonela Roccuzzo, alături de o fotografie cu Leo Messi, din timpul partidei cu Mexic.

De asemenea, Antoanela a mai adăugat două imagini cu copiii cuplului. Asta s-a întâmplat înaintea partidei. Mesajul a fost unul sugestiv, Vamos Argentina.

De reuşita lui Messi s-au bucurat până şi mexicanii. Deşi golul ”Puricelui” i-a plasat pe mexicani într-o poziție ingrată, pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct și șanse minime de calificare fanii rivalei au filmat reuşita. Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele sociale, iar cel mai apreciat comentariu a fost ”fotografia turneului”.

Şi Enzo Fernandez a înscris pentru Argentina care a urcat pe poziția a doua în clasamentul grupei C. Are trei puncte, la egalitate cu Arabia Saudită, dar cu golaveraj superior, și la o lungime în urma liderului Polonia, echipă pe care o va întâlni în ultima rundă a fazei grupelor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari