Leo Messi face anunţul momentului! Ameninţări directe pentru rivali. Ce pregăteşte Argentina la Cupa Mondială 2022

Argentinianul Leo Messi face anunţul momentului! Sunt ameninţări directe pentru rivalii de la turneul final. S-a aflat ce pregăteşte Argentina la Cupa Mondială 2022. Pumele s-au calificat în optimi.

Argentina a început groaznic Cupa Mondială 2022. A pierdut cu Arabia Saudită, dar acum e deja în optimi.

Leo Messi face anunţul momentului!

După Argentina – Polonia 2-0 pumele s-au calificat în optimi. Au reuşit şi să prindă locul 1 în grupă şi să evite Franţa. Au trimis Polonia în calea cocoşului galic în faza următoare. Leo Messi a fost printre protagoniştii meciului.

Starul lui PSG a ratat un penalty pentru naționala „pumelor”, iar la final a dezvăluit ce s-a întâmplat din acel moment. „După ce am ratat penalty-ul, echipa a devenit mai puternică. Am fost convinși că vom câștige, dar a fost mai greu până când a venit primul gol. După ce noi am marcat, meciul s-a jucat așa cum am vrut.

Cei care intră pe teren pentru Argentina știu ce au de făcut și sunt întotdeauna pregătiți. Aceasta este forța grupului, unitatea”, a spus Lionel Messi, conform tycsports.com.

În optimi, Argentina va întâlni surpriza Australia, care „a lăsat-o acasă” pe Danemarca. Starul lui PSG a avut și un mesaj pentru suporteri, dar şi pentru rivali. „Trebuie să pregătim următorul meu așa cum o facem de fiecare dată. Știu că va fi o partidă dificilă, dar am mai făcut un pas. Ce le transmit fanilor?

Același lucru pe care l-am spus de la început, inclusiv după ce am pornit cu un eșec și toată lumea era cu moralul la pământ și îngrijorată. Sper să continuăm să demonstrăm ceea ce am demonstrat și astăzi”, a precizat Messi, conform sursei citate.

Argentina – Australia e a doua optime de la Cupa Mondială 2022. Se va juca sâmbătă 3 decembrie, pe stadionul Ahmad Bin Ali Stadium – Ar-Rayyan, de la ora 21:00.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari