Marius Șumudică are tupeu! Ce a putut să spună după victoria cu Gaziantep. Turcii au rămas mască

Marius Șumudică are tupeu! Ce a putut să spună după victoria cu Gaziantep. Turcii au rămas mască.

Gaziantep a câștigat împotriva celor de la Istambulspor, scor de 2-0. Echipa antrenată de Marius Șumudică nu mai câștigase niciun meci din luna februarie.

Declarațiile lui Marius Șumudică după meci

Gaziantep s-a retras din campionatul Turciei din cauza cutremurelor, însă, în ultimele luni, 11 meciuri au fost disputate fără victorie.

Marius Șumudică știe cum își poate salva formația de la retrogradare și a ținut să amintească de precedentul mandat al său, atunci când clubul se afla pe podium în Turcia, în momentul plecării sale.

„A fost o victorie care a venit după 7 luni. Sper că am făcut multă lume fericită. Dacă echipa mea este agresivă ca mine, vom rămâne cu ușurință în ligă. Pentru că avem o echipă foarte bună.

De fapt, am plâns când am venit prima dată la vestiare, pentru că am avut rezultate grozave aici. Dacă aș fi rămas la această echipă, am avut rezultate grozave și am fi jucat în Europa League”, a spus Șumudică, potrivit refleks.

Șumudică: ”Am de gând să îmi cumpăr o casă în Gaziantep”

La finalul partidei, antrenorul a dezvăluit că se simte ca acasă la Gaziantep și este gata să își cumpere și o casă.

”Am de gând să îmi cumpăr o casă în Gaziantep. Pentru că Gaziantep e orașul meu. Cei care au auzit de Șumudică să le spună celor care n-au auzit că «Șumudică is back»”.

Sper că prin această victorie i-am făcut fericiți pe cei care au avut de suferit la seism. Lumea o merita. Mi-amintesc că acum trei ani n-am pierdut niciun meci acasă. Îmi place că echipa e agresivă ca mine și cred că ne vom salva de la retrogradare foarte ușor. Chiar avem o echipă bună, iar jucătorii pe care i-am adus au jucat pentru mine”, a declarat Marius Șumudică, potrivit presei din Turcia.

În meciul dintre Gaziantep și Istambulspor, Denis Drăguș a deschis scorul pentru echipa lui Șumi, iar tabela a închis-o elvețianul Albian Ajeti.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed