Marius Şumudică, în stare de şoc! Ce a păţit antrenorul român după prima victorie la noua sa echipă. A tras o spaimă imensă

Marius Şumudică, în stare de şoc! S-a aflat ce a păţit antrenorul român după prima victorie la noua sa echipă. A tras o spaimă imensă. Totul s-a întâmplat după ce echipa sa Gaziantep, a câştigat primul meci în acest sezon de Superlig.

Tehnicianul român a început să plângă alături de doi jucători, după victoria pe care a avut-o cu Gaziantep împotriva celor de la Istanbulspor, scor 2-0.

Marius Şumudică, în stare de şoc!

Marius Şumudică s-a speriat după ce în Turcia a avut loc un nou cutremur. Gigi Corsicanu a povestit cum a sărbătorit antrenorul după meci și sperietura pe care o tras-o.

„Am vorbit cu el și după meci și astăzi vreo 2 ore. Eu vorbesc cu el de 10 ori pe zi la telefon! E fratele meu și mă consider printre cei mai apropiați trei prieteni ai lui. Era extrem de bucuros. Toată lumea îl iubește acolo și îl apreciază. Asta contează cel mai mult pentru el. E un tip foarte sentimental”, a povestit Gigi Corsicanu pentru Fanatik.

Gigi Corsicanu a spus și despre ofertele pe care Șumudică le-a avut de la alte echipe, însă a ales să revină la Gaziantep.

„A mai avut și alte oferte. Și din Arabia Saudită, dar a contat că acolo se simte ca acasă și e convins că o să facă treabă bună.

Și de Drăguș mi-a zis că e un jucător foarte bun și toată Turcia vorbește de el. E apreciat. Și pe Morais toți l-au lăudat! Se mirau cât de bine a putut să joace la vârsta lui și că este foarte bine pregătit fizic. A ținut ritmul un meci întreg”, a continuat acesta.

A doua zi după meciul câștigat cu 2-0 în fața lui Istanbulspor, la Gaziantep a fost o alertă totală.

„A fost cutremur de 5,2 grade! Dar el locuiește într-un hotel pe role și rezistă la seism de minim 8,5 grade deci nu cred că are nicio problemă”, a declarat Corsicanu, pentru sursa menționată mai sus.

Cât rămâne Sumudică la Gaziantep

Șumudică nu are de gând să se întoarcă în țară prea curând. „Eu din ce am vorbit cu el își dorește să stea la Gaziantep minim 2-3 ani. Are și el o vârstă, 52 de ani. Dacă antrenează acolo câțiva ani, se poate gândi să se întoarcă acasă să stea și el liniștit, că nu îi lipsește nimic”, a spus Corsicanu.

Cu toate acestea, familia e lucrul care îi lipsește cel mai mult: „E destul de singur. Soția e aici, fata e la facultate. Băiatul a demarat niște afaceri, deci nu pot merge cu el. Are un staff format numai din români, e acomodat cu zona, cu lumea de acolo și cu tot”.

Gigi Corsicanu: „Vreau să înțeleagă toți. Era vorba de sufletul lui”

Marius Șumudică a rămas profund dezamăgit după ce nu a fost ales ca antrenor la Rapid.

„A făcut și el niște greșeli, dar vreau să înțeleagă toți rapidiștii. Era vorba de sufletul lui, de Rapid. Eu mă știu cu el de când eram copii. Întotdeauna îl lua plânsul când asculta imnul echipei.

Și-a revenit acum după ce s-a întâmplat. Și-a dat seama că a făcut niște greșeli prin ultimele sale apariții și chiar a vrut să facă o pauză. El e un tip mai direct, simplu, nu știe să își mascheze trăirile.

A făcut niște greșeli, dar nu trebuie să îl acuzăm. Cu bune și rele e al nostru. Copilul, familia, e a ta orice ar fi. Îți trece, nu ai cum să ții dușmănie pe un membru al familiei. Ăsta e Șumudică, un răzvrătit al familiei, mai nebunatic. Dar el plânge pentru Rapid”, a mai spus Gigi Răducanu.

Fostul lider al galeriei Rapidului a explicat de ce „Șumi” a ales să revină la Gaziantep.

„Nu se pune problema să mai aducă la Gaziantep jucători de la Rapid. El caută soluții și mai voia un jucător român. El a avut multe realizări acolo și a ieșit cel mai bun antrenor din Turcia. S-a dus cu sufletul acolo și s-a simțit extraordinar. Era fără contract și a fost bine pentru ambele părți”, a declarat Gigi Corsicanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed