Lovitură totală încasată de Shakira! Vedeta, aproape de a ajunge la puşcărie. Faptele sunt extrem de grave

Lovitură totală încasată de Shakira! Vedeta este foarte aproape de a ajunge la puşcărie. Faptele sunt extrem de grave, iar autorităţile sunt pe urmele cântăreţei. Un necaz nu vine niciodată singur.

Părăsită de Pique, Shakira are parte de probleme uriaşă. După despărțirea cu scandal de Gerard Pique vedeta are autorităţile pe urmele ei.

Lovitură totală încasată de Shakira!

Shakira ar putea să ajungă la închisoare. După ce a refuzat acum două luni să ajungă la un acord cu statul spaniol, Shakira riscă să fie condamnată la 8 ani și două luni de închisoare și la plata unei amenzi de 23,8 milioane de euro.

O judecătoare a luat decizia de a o trimite în judecată pentru evaziune fiscală. Fiscul spaniol susține că Shakira a fost rezident al Spaniei între 2011 și 2014, că ar fi petrecut peste 183 de zile în țară și nu și-a plătit dările la stat.

Vedeta nu a recunoscut nimic. Susține că e cetățean cu rezidența în Bahamas, nu a petrecut 697 de zile în trei ani în Spania și nu are de ce să fie acuzată de neglijență fiscală.

„Sunt acuzații false. În primul rând, nu am petrecut 183 de zile pe an în acea perioadă. Eram ocupată să îmi îndeplinesc angajamentele profesionale în întreaga lume. În al doilea rând, am plătit tot ceea ce au pretins că le datorez, chiar înainte de a-mi intenta un proces. Așa că, nu le datorez nimic.

Și, în cele din urmă, am fost consiliată de una dintre cele mai mari patru firme specializate în fiscalitate din lume, PricewaterhouseCoopers, așa că sunt sigură că am procedat corect și transparent încă din prima zi. Autoritățile fiscale spaniole au văzut că mă întâlneam cu un cetățean spaniol și au început să caute motive.

Este clar că au vrut să urmărească acei bani indiferent de situație. Chiar și în următorii ani, călătoream prin lume, lucrând non-stop în timp ce eram însărcinată sau cu Milan ca bebeluș, când cezariana abia se închisese. Știau că nu eram în Spania, că Spania nu era locul meu de muncă sau sursa mea de venit. Totuşi, au venit după mine, cu ochii pe premiu”, a spus Shakira recent, într-un interviu pentru Elle.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed