Lewis Hamilton scapă de amendă. Ce a făcut multiplul campion mondial la Grand Prix-ul din Singapore

Mercedes, echipa lui Lewis Hamilton, a fost amendată cu 25.000 de euro de către Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) ​​pentru că nu a raportat că pilotul său conducea cu un piercing în nas.

Hamilton în schimb nu va fi sancţionat de către FIA.

Lewis Hamilton a răspuns în fața Federației Internaționale de Automobilism

Convocat de oficialii FIA cu ocazia Grand Prix-ului din Singapore, Hamilton a oferit justificări medicale pentru piercing. Lewis Hamilton a spus că medicii lui l-au sfătuit să nu scoată piercing-ul pentru moment.

Ca răspuns la o solicitare din partea comisarilor, echipa a prezentat un raport al medicului care confirmă declaraţia lui Hamilton.

„Am acest piercing la nas de ani de zile. De la inceputul anului am primit scutiri până găsesc o solutie. Am încercat să-l scot, dar m-am ales cu o infecţie. Medicii m-au sfătuit să-l păstrez. E o nebunie să fii nevoit să vorbeşti despre ceva atât de nesemnificativ”, a declarat Hamilton la o conferinţă de presă.

Pe de altă parte, Mercedes, va trebui să plătească o amendă de 25.000 de euro. Comisarii dau vina pe echipa condusă de Toto Wolff că nu a declarat că Hamilton a avut un piercing la nas în acest weekend la Singapore, conform news.ro

Lewis Hamilton va pleca de pe locul 3 în cursa de mâine.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari