Iubita lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri incredibile. Va ieși un scandal uriaș. Ce s-a întâmplat după ce au ajuns în Arabia Saudită

Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri incredibile! Familia portughezului a trecut prin momente dificile, după mutarea în Arabia Saudită.

Georgina Rodriguez a făcut dezvăluiri incredibile despre familia ei. Aceasta a detaliat ce au pățit copii pe care cuplul îi crește împreună.

iubita lui Cristiano Ronaldo, anunț incredibil

Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut un anunț incredibil. Georgina Rodriguez a spus că familia sa are foarte mult de suferit. Potrivit acesteia, copii lui Ronaldo sunt bătuți la școală!

„La școală sunt bătuți și nu se apără. Așa că cedează. Unul dintre băieți a venit de la școală plângând pentru că a fost bătut. Și eu l-am întrebat: ‘La câte boacăne faci pe acasă, nu știi să te aperi singur?’.

Adevărul este că, totuși, încerc să îi fac să nu răspundă, așa că sunt foarte politicoși la școală. Nu vreau nici ca ceilalți copii să fie provocați de ai mei”, a spus Georgina Rodriguez potrivit Mujerhoy.com.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr Riyadh în această iarnă, fiind o mutare care a surprins toți fanii fotbalului de pe glob. Superstar-ul portughez s-a despărțit de Manchester United în luna noiembrie a anului trecut.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv din lume, câștigând aproximativ 200 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed