Iubita lui Cristiano Ronaldo i-a șocat pe toți. Georgina Rodriguez nu s-a sfiit și a povestit un episod incendiar din intimitate/ Foto

Dezvăluirea care i-a lăsat pe toți mască! Georgina Rodriguez a povestit un episod din viața sa intimă cu Cristiano Ronaldo.

Declarația a apărut în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului „I Am Georgina”, un documentar despre viața vedetei.

Georgina Rodriguez, declarații fără perdea despre relația cu Cristiano Ronaldo

Georgina a spus că ea și fotbalistul au făcut dragoste la spa, la inițiativa lui Ronaldo.

„Cris (n.r. – Cristiano) mi-a spus să mergem la spa și am făcut-o acolo”, a mărturisit Georgina, conform AS.

„Ai făcut dragoste la spa?!”, a întrebat-o apoi sora ei, Ivana, moment în care iubita lui Ronaldo s-a rușinat.

„Puteați să o faceți în pat, nu la spa”, a fost comentariul jurnalistului spaniol Ivan Garcia, care se afla lângă iubita atacantului de la Al Nassr.

Cum și-a cunoscut Cristiano Ronaldo actuala parteneră

Georgina l-a întâlnit pe Ronaldo în 2016, pe vremea când aceasta lucra la un magazin Gucci din Madrid, acolo unde sportivul a venit să cumpere diverse articole vestimentare.

„Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez. Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare. Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, a povestit aceasta.

Georgina Rodriguez, cucerită pe loc de farmecul lui Cristiano Ronaldo

Georgina a declarat că a fost cucerită pe loc de celebrul fotbalist. Ea a povestit și despre momentul în care a decis să-și facă un tatuaj prin care să-și exprime dragostea pentru Ronaldo.

„E un om atât de frumos! Când l-am văzut (n.r. în magazin), mi s-a părut atât de frumos, încât mi-a fost rușine să mă uit la el. La un moment dat, voiam să plec din magazin, să merg acasă, cu 3 ore mai târziu decât ar fi trebuit, dar atunci au intrat Cristiano, cu cel mai mare dintre copiii săi și cu niște prieteni. Aveam fluturi în stomac”, a povestit Georgina Rodriguez, conform Sportskeeda.

„Mi-am făcut acest tatuaj în timpul unui reality show. A fost prima mea excursie la Paris alături de Cristiano. Eram în camera de hotel, iar pe masă erau un carnețel și un creion. M-am întins și am văzut inițialele CG pe carnețel. Așa mi-a venit ideea să-mi fac tatuajul pe care îl am și azi. Cristiano este minunat. Este un tată excelent, un fiu minunat, frate, prieten, partener, șef și angajat. Este fantastic din toate punctele de vedere”, a mai spus Georgina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed