Istvan Kovacs, suspendat de omul lui Răzvan Burleanu?! Anunţ devastator pentru arbitru. Ce se va întâmpla după gafele uriaşe ale centralului

Istvan Kovacs, suspendat de omul lui Răzvan Burleanu?! Anunţ devastator pentru arbitru. S-a aflat ce se va întâmpla după gafele uriaşe ale centralului din meciul CFR Cluj-Petrolul, scor 1-0.

Președintele CFR Cluj așteaptă ca CCA să facă ceva împotriva lui Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu după greșelile comise în etapa a 9-a din Superliga.

Ce se va întâmpla după gafele de arbitraj ale lui Istvan Kovacs

După declarațiile lui Kyros Vassaras, în care explică erorile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu în meciurile din etapa a 9-a din Superliga, Cristi Balaj și Marius Avram așteaptă ca cei doi arbitrii să fie pedepsiți de CCA.

„Toți arbitri care greșesc vor primi același tratament din partea CCA. Din punctul meu de vedere credibilitatea față de Colțescu și Kovacs este la cel mai mare nivel. Mă bucur că s-a lămurit opinia publică după ce a fost prezentat dialogul dinte Istvan Kovacs și arbitrul din camera VAR. Nu a existat rea intenție din partea arbitrului aflat pe teren”, a spus Cristi Balaj pentru ProSport.

„Mă aștept să fie opriți de la delegări, mai ales pentru protecția lor. Poate și pentru a-i responsabiliza ca prestațiile din Liga 1 să fie la același nivel ca cele din cupele europene”, a spus Marius Avram pentru sursa menționată mai sus.

Sebastian Colțescu pus la zid de Kyros Vassaras

„Arbitrul vede clar acest incident petrecut în interiorul suprafeței de pedeapsă. El decide în mod incorect să acorde lovitură de pedeapsă fără cartonaș galben. Ambii jucători, apărătorul și atacantul, acționează diferit, într-o direcție de fapt opusă mișcării lor.

Mingea nu se află sub controlul lor, deoarece, în mod neașteptat pentru ei, rămâne în spatele atacantului. Acest contact ușor dintre ei nu poate fi considerat un fault din partea apărătorului, ci un contact fizic normal, fără impact asupra capacității atacantului de a ataca mingea, deoarece direcția sa de deplasare este opusă mingii.

Fotbalul este un sport de contact. Apărătorul nu face o acțiune clară pentru a-l împiedica pe adversar. VAR-ul verifică cu atenție și nu poate interveni, deoarece, conform protocolului VAR, nu există suficiente elemente pentru a anula decizia arbitrului. Nu există o eroare clară și evidentă pentru a interveni.

Nu se mai poate adăuga nimic opiniei arbitrului referitoare la acest contact neglijabil. Ambii au văzut aceleași imagini, iar arbitrul este cel care ia decizia pentru incidentele pe care le-a văzut pe terenul de joc.

Conform instrucțiunilor internaționale și ale CCA nu orice contact este fault. Nu există intenție pentru împiedicarea adversarului, la această cădere ușoară a atacantului. În opinia CCA, această decizie de penalty trebuia evitată”, a spus Kyros Vassaras, pentru FRF TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed