Iordănescu junior e pregătit, dacă va fi dat afară: `Doar cei care sunt în meseria mea și stau acasă și nu antrenează nu sunt în pericol`!

Edward Iordănescu este selecționerul cu cel mai slab debut din istoria echipei naționale. Iar rezultatele dezastruoase din Nations League nu-l fac prea popular nici în rândul fanilor.

Iordănescu junior n-ar fi reușit să se facă iubit nici în vestiarul echipei naționale, care s-a confruntat cu o ”epidemie” de retrageri – unele pe față, altele anunțate pe la colțuri. De aceea, cele mai multe pronosticuri îl dau pe fiul Generalului liber de contract la finalul lunii dacă pierde mâine în Finlanda, în ciuda asigurărilor călduroase primite public dinspre Casa Fotbalului.

De asemenea, selecționerul este și el conștient că poate fi dat afară după ultima partidă, cea cu Bosnia și nu face un secret din asta.

”Referitor la viitorul meu, în momentul de față e cel mai puțin important lucru. A primat tot timpul interesul echipei naționale. Cum a fost în iunie, va fi și acum o analiză complexă după ce vom termina. Vom trage concluzii.

Ținând cont că, după primele două meciuri amicale din martie, în condițiile în care știți ce probleme am avut atunci cu 14-15 jucători bolnavi, începând din prima zi în care am semnat, dacă de atunci s-a discutat despre viitorul meu la echipa națională… ce mai contează ce se va discuta de acum înainte?

Contează interesul echipei naționale. Și, în final, spun un singur lucru: doar cei care sunt în meseria mea și stau acasă și nu antrenează nu sunt în pericol. Restul, când antrenezi, ești tot timpul în pericol și sunt pregătit pentru orice și să îmi asum absolut orice”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari