Ion Țiriac o avertizează pe Simona Halep! Greșeala uriașă a sportivei. E foarte grav

Ion Țiriac o avertizează pe Simona Halep! S-a aflat greșeala uriașă a sportivei. Este foarte grav.

Afaceristul român a comentat pe marginea acuzațiilor formulate de ITIA la adresa Simonei Halep.

Ion Țiriac o avertizează pe Simona Halep

Ion Țiriac și-a exprimat rezervele în legătură cu așa-zisele nereguli depistate în pașaportul biologic al sportivei.

„În primul rând, în lege, oriunde în lumea asta, ești condamnat atunci când ultimul tribunal te declară condamnat. Cu recursuri, cu curte constituțională, cu ce-o fi…

Nu poți să fii vinovat un an de zile fără ca să-ți spună nimeni cum ești vinovat, de ce ești vinovat sau când se găsește că ai fost vinovat, dar, aoleu, ai fost vinovat, dar e un pic cam lungă treaba cu vinovăția, ia, să mai găsim ceva!

Și să găsim ce anume? Pașaport biologic. E bună și treaba cu pașaport biologic, dar, în ziua în care ai găsit treaba, de ce nu ai anunțat, de ce nu ai oprit tot?

După luni de zile, aoleu, uite că și pașaportul biologic, știți dumneavoastră cum este…Păi dacă l-ai verificat atunci, ori ești de bună credință și faci treaba, ori ești tâmpit și n-o faci, ori ești de rea credință.

Să facem povestea foarte scurtă: Simona a făcut o greșeală, una singură. Dacă știa. Dacă nu știa, e foarte trist. Înseamnă că echipa ei n-a pus-o în cunoștință de cauză. Ea să ia un supliment acceptat, dar îl treci în formular, înainte de concurs” a spus Ion Țiriac.

ITIA: „A fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping”

La sfârșitul lunii mai 2023, ITIA a transmis că Simona Halep ar fi încălcat normele Programului antidoping de tenis, forul internațional explicând că este vorba despre o serie de „nereguli din paşaportul biologic” al acesteia.

„Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP).

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut”, a transmis ITIA, printr-un comunicat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed