Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi! Anunţ devastator pentru Simona Halep. Dezvăluirile care vor produce un adevărat cutremur

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi! Anunţ devastator pentru Simona Halep. Dezvăluirile care vor produce un adevărat cutremur. Magnatul nu s-a mai abţinut. a vorbit despre situaţia fostului lider WTA care a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Simona Halep nu mai are nicio şansă. Cel puţin asta susţine Ion Ţiriac. Magnatul a avut o nouă reacţie furibundă.

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi!

Ion Ţiriac i-a dat un mesaj clar Simonei Halep. Să-i dea în judecată pe cei de la ITIA, care i-au acordat pedeapsa maximă de patru ani. Simona Halep va face apel la TAS, după suspendarea primită de patru ani.

Fostul tenismen nu înţelege cum românca a fost depistată dopată, şi „bagă mână în foc” pentru nevinovăţia acesteia. Ţiriac a mai spus că suspendarea de patru ani îi distruge viaţa Simonei Halep.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, conform Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed