Ion Țiriac nu s-a mai abținut! Anunțul momentului despre Sorana Cîrstea. Magnatul a spus clar

Ion Țiriac nu s-a mai abținut! Anunțul momentului despre Sorana Cîrstea. Magnatul a spus clar ce se întâmplă cu sportiva.

Cîrstea este jucătoarea din România aflată cel mai sus în clasamentul mondial. Nu a mai jucat după US Open 2023, dar a mai urcat o poziție și se află acum pe locul 25 în clasamentul mondial.

Ion Țiriac, anunțul momentului despre Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avut un sezon foarte bun. Ion Țiriac a recunoscut că o admiră, dar a făcut și o remarcă neașteptată.  Omul de afaceri spune că Sorana poate să câștige cu orice jucătoare, dar în același timp poate să piardă în fața oricui.

Sorana Cîrstea și-a egalat, la US Open, cel mai bun rezultat al carierei, într-un turneu de mare șlem, atingând faza sferturilor de finală.

„M-am uitat la Sorana. La 18 ani, lovea o minge cum rar se întâmpla la fete. O lovea perfect, din toate punctele de vedere, însă nu putea să își concentreze jocul și traiectoria jocului.

Marea majoritatea mingilor le trimitea numai puțin afară. Ați văzut, Sorana poate să bată pe oricine și poate să piardă cu oricine. Indiferent de cine ar fi Sorana persoană fizică, jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea, locul 20 sau cât e, își merită și acum locul în top,” a declarat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed