Vestea momentului despre Sorana Cîrstea! Anunţul care tocmai a venit de la WTA. E cea mai bună din România

Vestea momentului despre Sorana Cîrstea! Anunţul care tocmai a venit de la WTA. E cea mai bună din România. Totul s-a aflat în urmă cu puţin timp despre jucătoarea noastră şi nu mai poate fi contestat.

Sorana Cîrstea este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia WTA. Sportiva se află pe locul 25, în urcare o poziţie, cu 1760 puncte, faţă de săptămâna trecută.

Vestea momentului despre Sorana Cîrstea!

Sorana Cîrstea se află la mare distanţă de a doua jucătoare din România din ierarhie. În clasamentul WTA dat publicităţii luni, Irina Begu a coborât 12 locuri şi este pe 61, cu 948 puncte.

Şi Ana Bogdan este în coborâre, fiind pe locul 71 (coborâre de 9 locuri), cu 847 puncte. După ce a coborât 9 locuri, Jaqueline Cristian a ieşit din Top 100 şi este pe 107, cu 657 puncte. Miriam Bulgaru, în schimb, a urcat 18 locuri, fiind pe 183, cu 407 puncte.

În Top 200 se mai află Gabriela Ruse, pe 185 (coborâre 7 locuri), cu 399 puncte, şi Irina Bara, pe locul 184 (coborâre 4 locuri), cu 389 puncte. Suspendată patru ani pentru dopaj, Simona Halep nu mai figurează în clasamentul WTA.

Lider al clasamentului WTA este bielorusa Arina Sabalenka, cu 9266 puncte, urmată de Iga Swiatek, care are 8195 puncte. Pe locul trei se află Coco Gauff, cu 6165 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed