Ion Țiriac, la DNA! Ce le-a spus magnatul procurorilor? Detalii incendiare de ultimă oră

Ion Țiriac și fiul său au ajuns la DNA. Totul s-a întâmplat după ce niște persoane și-au făcut o afacere cu bitcoin și s-au folosit de imaginea fostului jucător de tenis și a fiului acestuia. Procurorii le-au cerut celor doi să prezinte toate telefoanele, laptopurile și alte dispozitive pentru a fi verificate. În plus, cei doi au dat și declarații în fața procurorilor.

Se pare că infractorii ar fi demarat afacerea în urmă cu un an, scriu cei de la Playsport. Profitul ar fi fost unul uriaș, de aproape 1 milion de euro.

De ce Ion Țiriac a fost ținta infractorilor

Escrocii nu au ales întâmplător imaginea lui Ion Țiriac, fiind cunoscut faptul că miliardarul are conexiuni în diferite domenii și cunoaște persoane influente.

„Când era Forest Hills, adică US Open, mâncam cu Trump un hot-dog și beam o bere. Domnul Trump mi-a demonstrat odată ceva. Martina Navratilova, la un moment dat, voia să cumpere un apartament în Trump Tower. Și mă sună: ”Ion, Ion, Ion, dă-i un telefon lui Donald”, povestea în trecut Ion Țiriac pentru GSP.

În ultima vreme, acest gen de afacere s-a răspândit foarte mult și mai mulți sportivi de marcă fac ample campanii de promovare. Printre ultimii se numără Cristiano Ronaldo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari