Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! Puţină lume ştia acest lucru. Magnatul a făcut totul public

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! Puţină lume ştia acest lucru. Magnatul a făcut totul public. Toată lumea a rămas surprinsă când a aflat acest amănunt despre unul dintre cei mai bogaţi români.

Ion Ţiriac surprinde la fiecare apariţie. Al doilea cel mai bogat român în acest an a lăsat lumea cu gura căscată.

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac!

S-a aflat unul dintre secretele lui Ion Ţiriac. Acesta a dezvăluit care este numele său real. Puţină lume ştia acest amănunt personal al magnatului. S-a aflat care este numele din buletin al acestuia. Pe Ţiriac îl cheamă de fapt Ioan. A vrut să-l modifice, dar a renunţat. Formalităţile l-au făcut să renunţe la acel demers.

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat.

Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, spunea miliardarul român, în urmă cu mai mulţi ani, conform TVR 2.

Ion Țiriac are o pasiune extrem de costisitoare, avioanele. Magnatul deţine 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de piperate. Acesta cheltuie în fiecare lună 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților, conform playsport.ro.

Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași. Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. Perla coroanei este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari