Ion Ţiriac a rămas mască! Decizia de ultimă oră a unei apropiate. Cei doi au petrecut împreună timp de calitate

Ion Ţiriac a rămas mască! Decizia de ultimă oră a unei apropiate. Cei doi au petrecut împreună timp de calitate, dar acum pare că s-au îndepărtat unul de celălalt. Prietena de suflet a magnatului a trecut prin clipe grele.

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri despre viaţa personală. Frumoasa mulatră a spus că în acest moment este singură.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Laurette şi Ion Ţiriac au fost văzuţi împreună în trecut. Mulatra chiar a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea şi magnat. Acum, după ultima despărţire, femeia spune că şi-ar dori la un moment dat să înceapă o nouă relaţie. A dezvăluit că viitorul său iubit nu ar trebuie să fie, neapărat, milionar.

În urmă cu câţiva ani, Laurette a fost surprinsă alături de Ion Ţiriac la plajă. Cei doi au o relaţie frumoasă de prietenie, dovadă că miliardarul român a ajutat-o pe Laurette când a trebuit să filmeze un videoclip.

”Sunt bine, atât pot să zic momentan, sunt bine. Nu sunt cu altcineva și nici nu îmi doresc acum să fiu cu cineva. Vreau să mă concentrez pe proiectele mele și vreau să mai fiu cu cineva momentan. Sunt singură.

Să existe respect, să fie sincer, să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Nu contează neapărat situația financiară. Contează să fie un om bun și să știe ce înseamnă familie și valori ale familiei ca să poți să contruiești ceva. În zilele noastre sunt atât de multe opțiuni încât dacă deschizi telefonul poți să-ți alegi pe cine vrei. E greu să găsești cu cineva într-adevăr cu care vrei să faci o familie”, a spus Laurette Atindehou, conform spynews.ro.

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri. „Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac. Cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare. Până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed