Ion Țiriac, lovitură totală pentru Novak Djokovic! Mutarea incredibilă a magnatului. Sârbul a recunoscut totul

Ion Țiriac îi dă o lovitură colosală lui Novak Djokovic. Miliardarul român vrea să își recupereze licența pentru organizarea unui turneu.

Licensa pentru organizarea turneului, deținută de Ion Țiriac, a fost împrumutată pentru organizarea unui turneu ATP 250 la Belgrad.

Ion Țiriac, lovitură dură pentru Novak Djokovic

Djokovic caută soluții pentru organizarea unui Open în Serbia, anul viitor, închiriere a licenței este pe sfârșite, potrivit lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial.

„În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi”, a declarat Djokovic pentru Sport Klub la Dubai.
„Am vrut să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes – mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile depuse, dar nu putem face prea multe când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm acest lucru. Cu toate acestea, organizatorii turneului nu renunță.
Acum analizăm două alternative diferite pentru a obține licența. Fie să depunem o cerere la ATP pentru noua licență – ceea ce este mai puțin probabil, deoarece sunt multe turnee așa cum sunt -, fie să negociem un contract de închiriere pentru o altă licență. Posibil chiar să cumpărăm acea licență, dar prețurile au crescut vertiginos și majoritatea turneelor sunt profitabile, așa că este de înțeles că nu vor să vândă. Dorința noastră este mare, așa că vom vedea”, a conchis Djokovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed