Imagini fabuloase cu faţa lui Ion Ţiriac! Magnatul are de ce să fie mândru. Ce a făcut mezina fostului jucător de tenis / Foto

Imagini fabuloase cu faţa lui Ion Ţiriac! Magnatul are de ce să fie mândru. S-a aflat ce a făcut mezina fostului jucător de tenis. Tânăra care arată fabulos şi-a încântat din nou fanii virtuali.

Fata lui Ion Ţiriac este o prezenţă discretă în România, dar pe reţelele de socialitare face ravagii.

Imagini fabuloase cu faţa lui Ion Ţiriac!

Ioana este unul dintre cei trei copii oficiali ai lui Ion Ţiriac. Singura fiică a magnatului a absolvit, anul trecut, Facultatea de Economie din Miami. Mama ei, Sophie Ayad, este considerată a fi marea iubire a celui mai bogat român. Potrivit forbes.com, Țiriac are o avere de 2 miliarde de dolari și a revenit pe locul doi în topul bogaților din țara noastră.

Ioana are 27.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Este mereu răsfăţată de fani la fiecare imagine pe care o postează. „Deosebit de frumoasă„, „Superbă„, „Arăți minunat„, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit fiica lui Ion Țiriac la ultima postare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea. A anunțat că l-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere, ci şi la copii. Magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea.

Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed