Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe fratele lui Istvan Kovacs în direct. Greşelile uriaşe care au ieşit la iveală

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe fratele lui Istvan Kovacs în direct. Greşelile uriaşe care au ieşit la iveală. La meciul dintre Rapid și FC Hermannstadt, scor 1-1, au existat două faze controversate de arbitraj.

Prima dintre ele a fost când giuleștenii au deschis scorul în minutul 6, prin Alex Ioniță. Acesta a înscris după o fază la care sibienii au acuzat un fault comis la mijlocul terenului asupra lui Daniel Paraschiv. La această fază, fotbalistul a rămas fără una dintre ghete.

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit!

Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA, a analizat această fază și este de părere că reușita lui Alex Ioniță ar fi trebuit anulată din cauza faultului comis la jumătatea terenului.

”Sare la minge? Mie mi se pare că nu sare la minge, sare în spatele lui și e fault. Dacă participa la joc, era o problemă (n.red. că Daniel Paraschiv a fost descălțat), dar el nu participă la joc. După mine, este fault. Ajunge târziu și sare în el. Mai întâi este contactul că sare în el.

Dacă era invers, lovea mingea și apoi era contactul, vorbeam despre altceva. Golul trebuia invalidat”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Crăciunescu: ”E o deosebire enormă între Istvan Kovacs și fratele lui”

Fostul mare arbitru susține că nu înțelege de ce fratele lui Istvan Kovacs este delegat în continuare în Superliga României, după greșelilor numeroase pe care le comite.

”E o deosebire enormă între Istvan Kovacs și fratele lui. Fratele lui primește meciuri și eu nu știu pe ce criteriu, că văd că la fiecare meci produce greșeli. El e acolo, uitați-vă ce bine este plasat. Trebuie să mai înțelegi și jocul. El consideră că nu e…”, a răbufnit Ion Crăciunescu.

Ion Crăciunescu a explicat că Hermannstadt ar fi trebuit să beneficieze de un penalty pe final de meci, la o pătrundere a lui Oroian în careu. Atunci, a fost faultat de doi jucători ai Rapidului. ”Joacă vreunul mingea? Nu joacă niciunul. L-au prins într-o menghină doi jucători”, a adăugat Crăciunescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed