Gigi Becali îi dă lecții lui Ion Crăciunescu! Atac dur al șefului de la FCSB. S-a dezlănțuit în direct

Gigi Becali îi dă lecții lui Ion Crăciunescu! Atac dur al șefului de la FCSB. S-a dezlănțuit în direct.

Patronul FCSB-ului a reacționat dur la declarațiile pe care Ion Crăciunescu le-a făcut cu privire la faultul lui Băluță asupra lui Șut.

Gigi Becali îi dă lecții lui Ion Crăciunescu!

Gigi Becali i-a dat un răspuns dur lui Ion Crăciunescu, după ce fostul arbitru a declarat că nu ar fi dat 11 metri la contactul dintre Tudor Băluță și Adrian Șut.

“Îi spun eu și lui Crăciunescu. Când primești o piedică și ești în alergare, dai să pui piciorul jos și îl pui în afara centrului de greutate și cazi. Așa cum a căzut Șut. Că asta a zis Crăciunescu, că el a venit pe picioare, nu a rămas cu piciorul în aer. La piciorul din spate dacă îți pune piedică, cazi cu el în sus.

Dacă primești o piedică la piciorul din față cu care faci pasul să intri în centru și te atinge puțin nu mai poți să intri în centrul de greutate și cazi. Asta s-a întâmplat la Șut. Dar vii cu piciorul jos, pe iarbă, după aia cazi. De unde să știe ei fizică și matematică”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.

Becali se teme de Istvan Kovacs

Patronul FCSB-ului se teme că Istvan Kovacs va arbitra și la meciul cu Rapid.

“De nu o să-l vedem pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Tu ascultă ce spun eu. Zice că e arbitru FIFA și că vor să demonstreze că el e corect și el să arate că e corect, înțelegi? Poate să-l dea și cu Sepsi, să-l dea cu o echipă, unde cu ajutorul lui, noi să putem să pierdem.

Dacă-l dă cu echipe mici, poate să dea el peste cap și 11 metri că dă, că nu dă. Dar dacă-l dă cu OSK e greu pentru că OSK are echipă valoroasă. Dacă-l dă cu Rapid, e echipă puternică Rapid, adică nu poți să te bați.

Cine să arbitreze până la urmă? Pe Feșnic nu-l mai dă, chiar dacă e arbitru valoros. Nu-l mai dă pentru că a făcut ce a făcut.

Acum pe Kovacs, valoros arbitru, nu-l mai dă. Păi cine să arbitreze până la urmă? Dacă-l dă pe Porumboiu să arbitreze FCSB-ul nu mai iau campionatul în viața vieților.

Dacă Porumboiu este în teren ca arbitru, el nu mai este același om, este alt om. Porumboiu e genul de om care se transformă în arbitru corect. El iubește atât de mult meseria asta, încât poți să-i dai ce vrei tu și bani. El iubește meseria, e disperat după arbitraj. Astfel, va arbitra corect. Așa îl vreau, dar nu vreau păreri. Când e vorba de păreri…” a spus patronul roș-albaștrilor pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed