Dezvăluirea momentului despre Istvan Kovacs! Ce s-a aflat despre arbitrul care a comis-o la mai multe meciuri din Superliga. Nimeni nu se aştepta la asta

Dezvăluirea momentului despre Istvan Kovacs! Ce s-a aflat despre arbitrul care a comis-o la mai multe meciuri din Superliga. FRF, de partea centralului din Carei. Nimeni nu se aştepta la asta.

Surpriză din partea UEFA! Istvan Kovacs, delegat în Champions League. S-a aflat ce au putut spune englezii despre arbitrul român.

Dezvăluirea momentului despre Istvan Kovacs!

Istvan Kovacs va arbitra partida dintre Newcastle – Paris Saint Germain, din cadrul Champions League!

Gigi Becali, omul care contestă cel mai mult prezența centralului din Carei la partidele din Superliga, va fi surprins atunci când va afla ce au spus englezii desspre Kovacs.

Jurnaliștii din Anglia l-au catalogat pe Istvan Kovacs ca fiind ”unul dintre cei mai buni centrali din Europa”.

„La Newcastle – PSG a fost delegat unul dintre cei mai buni centrali din Europa, Istvan Kovacs. Este corectă delegarea arbitrului român în confruntarea de pe St. James’ Park, el conducând și o finală europeană în 2022.

Cu toate acestea, prestația lui Kovacs din semifinala UCL dintre Manchester City și Real Madrid, din 2022, a fost cea care i-a adus multe laude din lumea fotbalului. Cele două echipe au avut un meci de poveste pe Etihad, echipa lui Pep Guardiola depășind Real Madrid (…).

Kovacs a condus finala UEFA Europa Conference League din 2022, dintre Roma și Feyenoord, unde a avut o prestație bună. Echipa lui Jose Mourinho a câștigat competiția”, au notat jurnaliștii de la celebra publicație Chronicle Live.

Declarațiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs

„Păi dar eu, că sunt nebun, eu cred că e o nebunie care nu mai poate fi stăpânită. Cum să poată să facă un om așa ceva? Este culmea obrăzniciei și culmea tupeului. Două 11 metri, pentru că sunt două, mai e unul și la Musi. La Musi portarul vine și îl ia.

Și ai VAR. Pentru ce este VAR? Eu cred că degeaba vorbim. Ei știi ce fac? Atâta obrăznicie și tupeu încât ei merg înainte. Mare lucru de nu îl vom vedea pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Ascultă ce spun eu.

O să zică că e arbitru FIFA și că noi vrem să demonstrăm că el e corect, înțelegi? Și el să arate că e corect. Sau eventual nu știu, stai să vedem cu cine jucăm noi. Cu Sepsi, să îl dea la o echipă și cu ajutorul lui noi să pierdem. Înțelegi?”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed