Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. L-a făcut praf pe selecţioner

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. L-a făcut praf pe selecţioner. Fostul mare arbitru face scandal după meciul Belarus – România 0-0. Sunt cele mai dure reacții în fotbalul românesc.

Ion Crăciunescu dă de pământ cu Edi Iordănescu. Asta pentru că deşi naţionala s-a făcut de râs cu Belarus, selecţionerul s-a arătat foarte mulțumit de mai multe aspecte ale jocului, precum organizarea defensivă.

Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit!

După ce a auzit declarațiile selecționerul, Ion Crăciunescu a răbufnit. Fostul arbitru spune că a văzut un meci diferit față de Edi Iordănescu. Nu înțelege de ce antrenorul s-a plâns de starea gazonului înaintea meciului cu Belarus, disputat la Budapesta.

„Mai bine ca niciodată? Cum? Eu n-am văzut același meci. Mie îmi venea să plâng. Vrem să vedem naționala jucând fotbal! Nu să se chinuie! Și înainte ne spui că terenul a fost prost. Nu a spus așa la început?

Vii cu d-astea, frate, înainte de meci… când joci cu cine? Cu Belarus!”, a spus Ion Crăciunescu, în direct la Digisport.

După Belarus – România, multe voci au spus că evoluția tricolorilor a fost modestă și s-au dezlănțuit la adresa selecționerului. „Dacă fiecare are dreptul la opinie, la fel fiecare are mijloacele lui de analiză. În contractul meu scrie clar că obiectivul meu e să ne calificăm la EURO. Mai mult decât să răspund prin funcție nu știu cum aș putea să răspund. Am fost supărat prin joc, în același timp am fost bucuros că echipa a răspuns bine din multe puncte de vedere.

Analiza mea nu poate să rămână izolată. Eu nu pot să analizez un joc sau altul. În anumite jocuri am avut șansă, dar acum ne-a lipsit șansa. Nu pot să opresc comentariile, nu e naționala mea, e a României. Suntem într-o campanie în care, domnilor, suntem neînvinși! Avem cea mai bună defensivă, suntem cu șanse la calificare, suntem la mâna noastră iar încrederea mea este nemișcată.

Sunt multe lucruri pe care le-am câștigat, am câștigat un grup, familie, n-am avut nici cel mai incident. Am câștigat organizare defensivă, adversarii nu produc atât de multe ocazii. Echipa națională poate să meargă și la un nivel mai sus decât atât”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed