Ion Crăciunescu a spus adevărul! Ce s-a întâmplat, de fapt, la meciul FCSB-U Cluj. Vicecampioana, lovită crunt de arbitraj

Ion Crăciunescu a spus adevărul! S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, la meciul FCSB-U Cluj. Vicecampioana, lovită crunt de arbitraj.

FCSB a făcut egal cu Universitatea Cluj, scor 2-2, la meciul de luni seara din runda cu numărul 11 din Superliga României. Roș-albaștrii au dat vina pe arbiraj pentru egalul obținut.

Ion Crăciunescu a spus adevărul!

Mihai Stoica a postat pe Facebook nemulțumirea față de arbitrajul de la meciul cu U Cluj și a evidențiat două faze în care elevii lui Elias Charalambous au fost privați de două lovituri de departajare.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru FIFA, i-a dat dreptate oficialului de la FCSB. ”E o fază la care mulți spun ’Dom-le, atinge mingea’, dar eu văd că dă mai întâi în picior și după atinge mingea. Concomitent nu poate pentru că are piciorul în față. Este un contact, indiscutabil. Îl prinde cu piciorul acolo.

Pentru mine, este penalty. Este discutabil, accept și alte opinii. Cum să nu cadă când îi dă și în picior și apoi saltă piciorul? Atunci, cum nu e contact?”, a spus Crăciunescu la DigiSport.

Ion Crăciunescu susține că Vătăjelu ar fi putut evita hențul, motiv pentru care centralul ar fi trebuit să acorde penalty. ”După părerea mea este henț. Vine cu mâna de sus și o aduce în jos spre minge. A vrut să o bată de pământ (n.red. râde). Eu văd ce face el, e o neglijență.

Când te duci așa și aluneci, ai tendința să pui o mână jos și cu a doua să te sprijini. Ce căuta mâna sus? El este cu ochii pe minge non-stop”, a adăugat Ion Crăciunescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed