Ion Crăciunescu a dat verdictul. Ce a spus despre penalty-ul acordat în meciul Farul – FCSB

Ion Crăciunescu a dat verdictul. Fostul arbitru a vorbit despre penalty-ul primit de vicecampioana României în meciul de la Ovidiu.

FCSB a câștigat, scor 1-0, meciul cu Farul Constanța.

Ion Crăciunescu a dat verdictul

Sebastian Colțescu a acordat un penalty celor de la FCSB, grație căruia bucureștenii au plecat acasă cu cele trei puncte. Ion Crăciunescu nu este de acord cu decizia arbitrului. Mai mult, spune că Adrian Șut ar fi trebuit să primească cartonașul galben pentru simulare. 

”VAR-ul nu a intervenit pentru că a considerat că arbitrul a fost foarte aproape de fază. El era la vreo 3 metri de fază.

Un lucru este cert. După părerea mea nu este lovitură de la 11 metri. Contactul este foarte ușor, contactul nu-i determină în niciun fel căderea. El cade în față fără vreo justificare. Este o atingere și apoi își aduce aminte și cate. Nu este penalty, este galben pentru simulare. Uitați-vă cum sare și după rămâne pe picioare. Faultul respectiv nu are niciun efect. Fotbalul este un sport de contact”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club.

Gheorghe Hagi: „Din simulare s-a făcut penalty!”

„Viața e făcută din două lucruri. Nu o să stau să mă agăț de un lucru… cred că s-a depășit orice lucru care poate exista. Cel puțin așa sunt informat, așa mi s-a zis, conducerea a fost sus. Sper să iasă să vorbească dacă e așa cum mi s-a transmis. Practic era simulare și din simulare s-a făcut penalty. Și cu VAR, și cu toate.

Ce i-am transmis echipei e că nu mi-a plăcut, trebuia să ieșim la joc. Eu cred că puteam să câștigăm lejer dacă eram noi. Am făcut un meci destul de bun, dar nu cum îmi doresc eu. Eu am conducere, să iasă, să vorbească, să iasă în față. Eu sunt jos, pe teren. Ei știu ce au văzut. Tot stadionul a zis că a fost simulare clară și s-a dat penalty. Mai există respect?

Am primit cartonaș galben la primul fault. Ei au primit 100 de faulturi, noi niciunul. Și am jucat acasă! Dacă și acasă suntem arbitrați așa, vă dați seama ce poate fi. După aia, penalty inventat. Ce mai poate fi? Înseamnă că există ceva… eu sunt depășit de situație. Eu vreau să vorbesc pe partea mea tehnică. Eu voiam să văd echipa mea mult mai bună. Am avut ocazii, am fost în careu. Câteodată s-au precipitat, au jucat prea direct. Știam că puteam să marcăm, dar ăsta e fotbalul.

Campionatul s-a pierdut. Din ce am văzut în seara asta, nicio șansă. Nu era ăsta obiectivul oricum. Acum evaluăm play-off-ul. Dacă acasă primim ce am văzut azi… vă dați seama cât de greu poate să fie. Mergem înainte, asta e. Nu putem trăi cu ce am făcut anul trecut. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să jucăm bine”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed