Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir! A dat verdictul în scandalul de la CSU Craiova. Mesaj clar pentru Mirel Rădoi

Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir! Fostul şef al Ligii a dat verdictul în scandalul de la CSU Craiova. Mesaj clar pentru antrenorul echipei, Mirel Rădoi. Dragomir îi ţine partea fostului selecţioner.

Dumitru Dragomir a spus clar. Rădoi a făcut bine că a exclus din lotul echipei 4 jucători. Doar aşa poate ţine vestiarul în frâu.

Intervenţie de ultimă oră a lui Dumitru Dragomir!

Mirel Rădoi a tăiat în carne vie la CSU Craiova. După ruşinea din Cupa României, 1-1 cu Ocna Mureş din liga a treia, fostul selecţioner s-a dezlănţuit. I-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuţ Vână şi Sergiu Hanca.

Decizia aceasta nu a fost tocmai pe placul lui Sorin Cârţu, preşedintele formaţiei. Acesta crede că hotărârea lui Rădoi e prea dură. În schimb, Dumitru Dragomir îi dă dreptate fostului selecţioner. Totuşi, îl avertizează. Va avea nevoie de Andrei Ivan, care este cel mai bun jucător al echipei.

„Dacă e pe o perioadă scurtă, bravo lui. tati, dai cu biciul că altfel nu ai ce face. Îi scoţi o etapă. L-au scos ăştia pe Ronaldo, nu mai scoatem acum fotbalişti de duzină. I-a scos Rădoi pentru o etapă. Ivan nu e jucător de scos din lot. Îl cunosc bine pe Rădoi, e ambiţios. Dacă îţi pui ambiţia prea tare, nu merge. Eu am încredere că dacă a făcut asta Rădoi ştie ce face”, a spus Dumitru Dragomir, în direct la ProArena.

Fără cele 4 vedete, CSU Craiova a reuşit un egal înaintea pauzei competiţionale. A făcut 2-2 cu Rapid, în Giuleşti, deşi a condus cu 2-0. Pe final de meci, oamenii lui Rădoi puteau chiar să pierdă meciul, dar trupa lui Adrian Mutu nu a mai reuşit să marcheze şi golul al treilea.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari