Dumitru Dragomir, explicații după scandalul cu ‘Ceaușescu’: „Are o obsesie. Ce rău am făcut? Vrea 50.000 de euro”

Dumitru Dragomir a avut un nou conflict cu protestatarul Marian Moroșanu zis „Ceaușescu”. Acesta l-a așteptat pe fostul președinte LPF în fața sediului B1 Tv unde acesta participa la o emisiune.

În momentul în care Dragomir a ieșit din clădire a început scandalul. A fost așteptat de trei bărbați, iar unul avea un câine. Cunoscutul om de fotbal spune că bărbatul i-a cerut în repetate rânduri bani.

„M-am speriat, mi-e frică de câini. Cu oameni mă mai lupt, dar cu câinii…care este scopul acestei nenorociri pe care o face? Eu nu mai sunt politician de 10 ani, am dat legea aia împotriva huliganismului și nu vor să mă ierte pentru chestia asta. Au spus că dacă nu le dau 50.000 de dolari mă țin cu scandal până la moarte ca pe Iliescu.

Ce aveți, bă, cu mine? Nu am făcut rău nimănui, nici unei muște. Când vine unul și spune: ‘ne dai 50.000 și te lăsăm în pace’, cum să probez? E a patra oară când mă șantajează și aleargă după mine. Păi, ce au cu mine?! Filmarea făcută de ei, nici nu apare câinele, doar se aude cum latră și se repede. Sunt martori toți de acolo, nu se poate așa ceva. Când auzi pe cineva: ‘îmi bag aia în mă-ta’ și mama e moartă. Păi, ce are domnule cu mine? Care e scopul? Că bani nu îi dau, din punct de vedere politic nu am nicio valoare, nu conduc decât un șantier al fiului meu. E o crimă că am fost comunist? Nu am sunat la Poliție, m-a sunat Poliția pe mine”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena.

Dragomir: „Dacă eram mai tânăr îl loveam”

„Când vine câinele pe tine poți să pui mâna pe telefon să suni la Poliție? M-au sunat ei, s-au sesizat din oficiu. Dacă eram tânăr, eu la 77 ani ce pot să îi fac? Când am auzit că își bagă aia în mama moartă, de ce să îmi zică asta? Care e motivul?

Dacă eram mai tânăr îl loveam, dar dacă mă țin în cârje, mi-am lăsat bastonul în mașină. Știam că mă urmărește nebunul, are o obsesie. Ce poate să facă un bătrân de 77 de ani, oameni buni?! Eu nu pot să stau într-un picior, ce rău fac eu? Nu fac rău nici unei muște.

Eu mă apăram! Dacă nu mă apăr, astăzi poate că eram mort că băgau șurubelnița în mine”, a mai declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed