Dumitru Dragomir a şocat pe toată lumea! Ce a făcut fostul şef al LPF? Cristi Borcea a fost şi el prezent

Dumitru Dragomir a şocat pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să facă fostul şef al LPF. Cristi Borcea a fost şi el prezent la eveniment. Chiar Dragomir a fost cel care a dat în vileag totul.

Dumitru Dragomir şi Cristi Borcea au avut parte de un eveniment special. Ex preşedintele LPF nu a văzut meciul Oţelul – FCSB din Cupa României. A avut un motiv bine întemeiat.

Dumitru Dragomir a şocat pe toată lumea!

Dumitru Dragomir şi Cristi Borcea au fost prezenţi la un eveniment special. La această manifestare au fost invitaţi mai mulţi oameni din lumea fotbalului. Este vorba despre George Copos sau Giovanni Becali, și la care a cântat celebrul solist italian Al Bano.

„Nu am văzut meciul Oțelul Galați – FCSB, pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport.

Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Dragomir este nelipsit de la meciurile celor de la FCSB. Dacă echipa lui Gigi Becali joacă acasă, Dragomir e pe stadion. Altfel, urmăreşte echipa din faţa televizorului apoi vorbeşte la diferite emisiuni despre jocul prestat de echipa antrenată în acest moment de către Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed