Incredibil! Ce a făcut Nicolae Dică în vestiarul FCSB-ului înainte de meciul cu FC Argeș

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Argeș din Superligă.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit despre problemele de lot și poziția dificilă din clasament dar și despre modul în care își motivează elevii.

Modul hilar în care Nicolae Dică și-a motivat jucătorii

Nicolae Dică a anunțat la conferința de presă că în vestiar le-a afișat jucătorilor săi clasamentul Superligii, pentru a realiza situația dificilă în care se află în acest moment.

”Trebuie să începem să câștigăm. Nu e ușor să facem ce a spus MM Stoica (n.r până la finalul sezonului FCSB să obțină cele mai multe puncte din campionat), dar împreună putem reuși. Trebuie să începem să câștigăm pentru că obiectivul e câștigarea campionatului.

Clasamentul e pus în vestiar. Sper să realizeze că nu e ok locul în clasament. Trebuie să avem atitudine și să începem să câștigăm”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Foto: Flashscore

Dică a vorbit și despre jucătorii indisponibili din lotul FCSB-ului.

”Cu cei vechi mai așteptăm. Cu Cristea, Ovidiu Popescu, Panțîru care se antrenează zi de zi. Șut poate. Să vedem și Bouhenna. Într-o săptămână sau două vor reveni.

Suntem învățați cu treaba asta. Ne-au mai lipsit jucători: Olaru în Europa, a plecat Tănase înainte cu două zile de joc. Cordea, care era cel mai bun jucător al nostru ne-a lipsit.

Acum, dacă ne lipsesc jucători să încep să plâng pe la conferință?”, a mai spus Dică.

Meciul dintre FCSB și FC Argeș se va disputa duminică pe Arena Națională.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari