Imagini uluitoare din Qatar! Ce a făcut partenera lui Cristiano Ronaldo pe stadion? Mesajul uluitor al Georginei Rodriguez / Foto

Imagini uluitoare din Qatar! S-a aflat ce a făcut partenera lui Cristiano Ronaldo pe stadion. Mesajul uluitor al Georginei Rodriguez la finalul meciului de la Cupa Mondială 2022. Toată lumea a rămas mască.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la meciul Portugalia – Elveţia 6-1. Când a fost introdus pe teren a avut parte de o primire fabuloasă.

Ce a făcut partenera lui Cristiano Ronaldo pe stadion?

Nu doar Cristiano Ronaldo a fost primit ca un idol pe stadion. Camerele au surprins-o şi pe partenera starului, Georgina Rodriguez. Când a intrat, starul lusitanilor a primit  și banderola de căpitan, de la Pepe.

Georgina Rodriguez, cea care a atras toate privirile în loja stadionului Lusail Stadium, a postat un mesaj de indignare pe rețelele sociale.

”Felicitări, Portugalia!

Păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume în cele 90 de minute. Fanii nu s-au oprit din a te aclama și de a-ți striga numele.

Sper ca Dumnezeu și dragul tău prieten Fernando să continue mână în mână și să ne facă sp vibrăm înca o noapte”, este mesajul postat de Georgina, imediat cum s-a terminat partida. Acesta s-a viralizat în timp record.

Fotomodelul argentinian a urmărit partida dintr-o lojă a stadionului „Lusail”. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, asortată cu o geantă albă și cu multe diamante, Georgina a aplaudat în picioare momentul trimiterii lui Cristiano Ronaldo pe gazon.

Selecţionerul Fernando Santos a negat orice fel de conflict cu starul lusitan și a spus că nu a fost nimic altceva decât un raționament tactic din partea sa. „(n.r. despre ieșirea nervoasă a lui Ronaldo din ultimul meci) Nicio legătură, subiectul acela este închis. A fost o opțiune strategică, pe care o pregăteam de câteva zile pentru acest joc, cu mutări diferite.

O opțiune strategică, nimic mai mult de atât. Este un profesionist exemplar și dacă va trebui să intre pe teren, va ajuta foarte mult Portugalia”, a spus Santos, potrivit Record.pt.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari