Portugalia, dezlănțuită! Înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, hattrick de senzație în fața unei Elveții anesteziate

De cine trebuie să se teamă România în preliminariile Europeanului viitor? De această echipă a Elveției? Probabil că ceea ce s-a văzut astăzi e un accident. Sau e semn că orice este posibil. Sau, pur și simplu, Portugalia a făcut vrăji.

Portugalia fără Cristiano Ronaldo e că nunta fără lăutari, spun fanii lusitanului. Dar tânărul de 21 de ani, atacantul Benficăi, Gonzalo Ramos, înlocuitorul lui CR7 a ținut să dea el tonul. Și să deschisă scorul în minutul 17.

Apoi veteranul Pepe a pus și el capul pentru 2-O în minutul 33. Dar nimeni n-a prevăzut uraganul de după pauză.
sursa. Twitter
sursa: Twitter

Gonzalo Ramos și-a mai trecut în cont nu un gol, ci încă două, bifând un hattrick uluitor la prima apariție ca titular. Guerreiro s-a intercalat cu reușita din minutul 54, în timp ce Akanji a înscris și el pentru onoarea șifonată a Elveției, în minutul 57.

sursa: Twitter

În minutul 73, întreg stadionul a erupt: Cristiano Ronaldo și-a pus tricoul și a fost introdus în joc. În aplauzele spectatorilor, Pepe i-a dat banderola căpitanului de facto al Portugaliei. A și marcat Cristiano, dar era în ofsaid. 

sursa: Twitter

Portugalia a executat-o pe Elveția cu 6-1, fiindcă Rafael Leao a marcat un golazzo în prelungiri. Iar lusitanii au sfert de finală cu Maroc. Iar lumea vorbește deja despre o finală de Campionat Mondial dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cum ar fi?

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed