Portugalia, dezlănțuită! Înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, hattrick de senzație în fața unei Elveții anesteziate

De cine trebuie să se teamă România în preliminariile Europeanului viitor? De această echipă a Elveției? Probabil că ceea ce s-a văzut astăzi e un accident. Sau e semn că orice este posibil. Sau, pur și simplu, Portugalia a făcut vrăji.

Portugalia fără Cristiano Ronaldo e că nunta fără lăutari, spun fanii lusitanului. Dar tânărul de 21 de ani, atacantul Benficăi, Gonzalo Ramos, înlocuitorul lui CR7 a ținut să dea el tonul. Și să deschisă scorul în minutul 17.

Apoi veteranul Pepe a pus și el capul pentru 2-O în minutul 33. Dar nimeni n-a prevăzut uraganul de după pauză.
sursa. Twitter
sursa: Twitter

Gonzalo Ramos și-a mai trecut în cont nu un gol, ci încă două, bifând un hattrick uluitor la prima apariție ca titular. Guerreiro s-a intercalat cu reușita din minutul 54, în timp ce Akanji a înscris și el pentru onoarea șifonată a Elveției, în minutul 57.

sursa: Twitter

În minutul 73, întreg stadionul a erupt: Cristiano Ronaldo și-a pus tricoul și a fost introdus în joc. În aplauzele spectatorilor, Pepe i-a dat banderola căpitanului de facto al Portugaliei. A și marcat Cristiano, dar era în ofsaid. 

sursa: Twitter

Portugalia a executat-o pe Elveția cu 6-1, fiindcă Rafael Leao a marcat un golazzo în prelungiri. Iar lusitanii au sfert de finală cu Maroc. Iar lumea vorbește deja despre o finală de Campionat Mondial dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cum ar fi?

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari