Cristiano Ronaldo, anunțat rezervă în optimea cu Elveția! Cine vorbește despre `finalul unei ere`!

Zeii sunt la amurg la acest turneu final. Iar Cristiano Ronaldo este unul dintre ei. Într-un sondaj efectuat de cotidianul A Bola, portughezii au votat că nu îl mai vor pe atacantul de 37 de ani în primul 11 al Portugaliei și la meciul cu Elveția, din cadrul optimilor Cupei Mondiale din Qatar.

Iar deocamdată, dorința lor a fost poruncă. Cel puțin acestea sunt veștile care vin dinspre Qatar. Că Fernando Santos l-a tras ”pe dreapta” pe Ronaldo și a trimis un alt atacant titular contra elvețienilor.

Este vorba de Goncalo Ramos, vârful de 21 de ani al Benficăi. Ramos a prins doar zece minute la turneul final până acum și e la prima sa participare. În schimb CR7 a fost titular în toate cele trei meciuri din grupe.

Între Santos și Ronaldo au existat însă tensiuni după ultimul meci, când Cristiano a fost schimbat. Fostul ”Balon de Aur„ ar fi avut o ieșire nervoasă, pe care însă a justificat-o ca fiind o reacție la faptul că jucătorul corean Cho Gue-sung i-ar fi cerut să părăsească mai repede terenul.

Santos a crezut că Ronaldo a protestat la adresa lui și a și comentat ulterior că gestul ”nu i-a plăcut deloc”.Presa britanică se întreabă dacă acesta va fi „finalul unei ere”, referitor la situația lui Ronaldo.

Echipe probabile:

Portugalia: D.Costa – Dalot, Dias, Pepe, Guerreiro – Otavio, Carvalho; B. Silva – Fernandes, Ramos, Felix
Rezerve: Andre Silva, Antonio Silva, Cancelo, Horta, Mario, Jose Sa, Leao, Nunes, Neves, Palhinha, Patricio, Ronaldo, Vitinha
Antrenor: Fernando Santos

Elveția: Sommer – Fernandes, Akanji, Schar, Rodriguez – Xhaka, Freuler – Shaqiri, Sow, Vargas – Embolo
Rezerve: Aebischer, Comert, Elvedi, Fassnacht, Frei, Jashari, Kobel, Kohn, Okafor, Omlin, Rieder, Seferovic, Steffen, Zakaria
Antrenor: Murat Yakin

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari